Κέρδισε και τον Ολυμπιακό Βόλου η Βέροια - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Κέρδισε και τον Ολυμπιακό Βόλου η Βέροια



Με γκολ του Κανούλα στο 15’ η Βέροια έκαμψε την αντίσταση του ψυχωμένου Ολυμπιακού Βόλου και πήρε μια πολύτιμη νίκη με 1-0.
Η «Βασίλισσα» κυριάρχησε στο πρώτο μέρος και είχε σημαντικές ευκαιρίες να σημειώσει περισσότερα τέρματα που θα της έδιναν ένα σκορ ασφαλείας.  Για παράδειγμα, στο 32' και στο 37' ο Πέντα απείλησε με σουτ μέσα από την περιοχή που πέρασαν άουτ, στο 38' σέντρα - σουτ του Πεταυράκη από αριστερά ανάγκασε τον Γιδόπουλο να αποκρούσει πολύ δύσκολα ενώ στο 40’ και στο 44’ ο Πασάς δεν εκτέλεσε όπως θα ήθελε και δεν βρήκε στόχο.
Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός Βόλου ανέκαμψε, ανέβασε την απόδοσή και έγινε απειλητικός, όμως οι προσπάθειές του δεν καρποφόρησαν. Είχε μεγάλες ευκαιρίες με τους Μπουτζίκο στο 65’ και Πόζογλου στο 75’, αλλά την πρώτη φορά μπλόκαρε με προβολή το σουτ ο Στάμου και την δεύτερη η μπάλα κατέληξε άουτ.
Σημαντικές ευκαιρίες για δεύτερο γκολ είχε και η Βέροια με τους Ζούρκο στο 58’ και Κανούλα στο 81’ και 86’ όμως δεν βρήκε δίχτυα.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Περράκης (Νικολάου και Κηλικιώτης)
ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Μουχάλης, Στάμου, Μαραγκός, Πεταυράκης, Πολύζος, Βεργώνης, Ζούρκος (76' Ταίρης), Πέντα (53' Μπλέτσας), Κανούλας (87' Χατζάρας), Πασάς
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιδόπουλος, Τσιάρας, Ράντι, Βοσνακίδης, Γραικός, Κουτσιανικούλης, Μητρόπουλος (69' Τσίτας), Μπουτζίκος, Ντούνης  (46' Κέρι), Παπαϊωάννου, Πόζογλου (83' Ναβαλόν)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες