14χρονος βρέθηκε σφηνωμένος σε καμινάδα σπιτιού - Τον έψαχναν τρεις εβδομάδες - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

14χρονος βρέθηκε σφηνωμένος σε καμινάδα σπιτιού - Τον έψαχναν τρεις εβδομάδες


 
Τραγική ήταν η κατάληξη ενός αγοριού στο Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών που είχε εξαφανιστεί πριν από 3 περίπου εβδομάδες την ώρα που πήγαινε στο σχολείο του. Το σώμα του άτυχου αγοριού βρέθηκε μέσα σε μια καμινάδα.

«Αυτό... 

 
 
 
 
δεν είναι το αποτέλεσμα που θα ήθελε κανείς» δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας του Πορτ Κλίντον, Ρόμπερτ Χίκμαν. Ο 14χρονος Χάρλεϊ Ντίλι είχε θεαθεί για τελευταία φορά στις 20 Δεκεμβρίου στο Πορτ Κλίντον την ώρα που πήγαινε στο σχολείο του μεταξύ 6 και 7 το πρωί. Από εκείνη την στιγμή σήμανε συναγερμός και πάνω από 75 αστυνομικοί εντάχθηκαν στις έρευνες για τον εντοπισμό του, με ελικόπτερα, εκπαιδευμένα σκυλιά και ομάδες έρευνας και διάσωσης.

Πώς κατάφεραν οι Αρχές να βρουν το σώμα του άτυχου 14χρονου που είχε σφηνώσει στην καμινάδα

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της έρευνας, οι Αρχές αποφάσισαν να ερευνήσουν ξανά το σπίτι την Δευτέρα. Το συγκεκριμένο οίκημα δεν έδειχνε κανένα σημάδι παραβίασης της εισόδου και είχε κλειδωμένα παράθυρα και πόρτες που ήταν ασφαλισμένες με κλειδαριές. Ο Χίκμαν πρόσθεσε πως επρόκειτο για ένα καλοκαιρινό σπίτι που επί του παρόντος, είναι ακατοίκητο και βρίσκεται υπό ανακαίνιση. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα γυαλιά και το μπουφάν του αγοριού βρέθηκαν στον δεύτερο όροφο του κτιρίου δίπλα σε ένα τούβλινη καμινάδα.

«Φαίνεται ότι ο Χάρλεϊ ανέβηκε στην οροφή και μπήκε στην καμινάδα. Μόλις βρέθηκε στην καμινάδα, το μπουφάν και τα γυαλιά του έπεσαν στον δεύτερο όροφο του κτιρίου, με το αγόρι να παγιδεύεται στην δομή, η οποία είχε διαστάσεις 23x33 εκατοστά», πρόσθεσε σε συνέντευξη Τύπου ο επικεφαλής των ερευνών.
 
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή της κομητείας, η αιτία θανάτου ήταν η συμπιεστική ασφυξία, η οποία συμβαίνει ότι ένα μεγάλο βάρος ή πίεση εμποδίζουν την αναπνοή. Δεν ήταν ξεκάθαρο, πάντως, γιατί μπορεί το παιδί να προσπάθησε να μπει στο συγκεκριμένο σπίτι από την καμινάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες