Πως να μυρίζουν όμορφα τα ρούχα χωρίς μαλακτικό - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Πως να μυρίζουν όμορφα τα ρούχα χωρίς μαλακτικό


Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει ότι τα ρούχα απορροφούν τις περισσότερες μυρωδιές όταν βρισκόμαστε σε έναν χώρο. Αυτό βέβαια το καταλαβαίνουμε αρκετά αργότερα.

Υπάρχουν... 

 
 
 
τρόποι για να κάνουμε τα ρούχα να μυρίζουν ωραία χωρίς να χρησιμοποιούμε μαλακτικό και μάλιστα σε μεγάλες ποσότητες.

Υπάρχουν κάποιες έξυπνες λύσεις που μπορούμε να εφαρμόσουμε. Δείτε παρακάτω…

1. Αφού βάλουμε τα ρούχα σου στη ντουλάπα μπορούμε να κάνουμε το εξής: Ένα από τα πιο συνηθισμένα είναι να εμποτίσουμε μικρά κομμάτια βαμβάκι με έν άρωμα ή με κάποιο αιθέριο έλαιο και να τα κρεμάσουμε σε διάφορα σημεία ή ακόμα και να τα βάλουμε στις τσέπες των παλτών.

2. Ένα συστατικό που απορροφά τις δυσάρεστες μυρωδιές είναι επίσης ξεκάθαρα οι κόκκοι του καφέ. Πάρτε ένα μικρό δοχείο, γεμίστε το με κόκκους καφέ και τοποθετήστε το μέσα στη ντουλάπα. Ο καφές θα απορροφήσει όλες τις δυσάρεστες μυρωδιές και τα ρούχα θα μοσχοβολούν. Θα πρέπει όμως οι κόκκοι να αλλάζουν μία φορά τον μήνα.

3. Βρείτε ένα σαπούνι, βγάλτε το από το χαρτί του και τοποθετήστε το πάνω σε ένα μαντιλάκι μέσα στα συρτάρια. Τα ρούχα θα απορροφήσουν τη μυρωδιά του σαπουνιού έπειτα από τέσσερις ώρες.

baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες