Κώστας Καλαϊτζίδης:Μια εκδήλωση απλόχερης αγάπης - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Κώστας Καλαϊτζίδης:Μια εκδήλωση απλόχερης αγάπης



Με ξεχωριστή χαρά συμμετείχαμε χθες ως Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Φιλανθρωπικού μη Κερδοσκοπικού Συλλόγου Φίλων Κέντρου Μέριμνας για Άτομα με Ειδικές Δεξιότητες του Δήμου Βέροιας. Ανταλλάξαμε ευχές για καλές γιορτές και καλή χρονιά ενώ μια ακόμη φορά συναισθανθήκαμε την αγάπη που πάντα, τόσο απλόχερα, μας προσφέρει το Κέντρο, τα στελέχη του και το σύνολο των ανθρώπων που το απαρτίζουν. Κάτι για το οποίο, προσωπικά ως Αντιπεριφερειάρχης, τους ευχαριστώ θερμά, τιμώ το έργο και την προσφορά τους και στέκομαι έμπρακτα στο πλευρό τους. 
Στη διάρκεια της ίδιας εκδήλωσης, χειροκρότησα με μεγάλη ικανοποίηση, την επάξια επιβράβευση της Προέδρου του Συλλόγου, της Κυρίας Μελίνας Δαμιανίδου, για το πλούσιο εθελοντικό έργο της, μέσω του χρυσού μεταλλίου του αργυρού Ιωβηλαίου των «Παυλείων» που της επέδωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων. Θερμά συγχαρητήρια τόσο στην καλή φίλη Μελίνα όσο και σε όλους που εργάζονται μαζί της, συλλογικά και αποτελεσματικά, για το έργο που επιτελούν και για την τεράστια προσφορά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες