Αγρότης κόντεψε να χάσει τη ζωή του από… φόλες - Άρχισε να ζαλίζεται και να αιμορραγεί από το στόμαΈνα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Κρήτη, αφού ένας 40χρονος αγρότης κόντεψε να χάσει τη ζωή του από…  

 
 
 
 
 
φόλες που είχαν ρίξει επιτήδειοι για να θανατώσουν σκυλιά.

Το περιστατικό έγινε στην περιοχή του Κεντριού όταν ο άτυχος άνδρας εντόπισε έξω από το θερμοκήπιο του ένα σακουλάκι με φόλες και συγκεκριμένα με κομμάτια κρέας δηλητηριασμένα, κάτι που κατάλαβε από τη μυρωδιά.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Creta Live το εύρημα αυτό του κίνησε αμέσως το ενδιαφέρον αφού τις περασμένες ημέρες του είχαν δηλητηριάσει 2 σκύλους και μια γάτα που είχε στο χωράφι του.

Στην προσπάθειά του να πετάξει τις φόλες σε ένα βαρέλι φαίνεται πως ήρθε σε επαφή με το ισχυρό δηλητήριο και όπως ανέφερε στο «Ράδιο Λασίθι», έφτανε ένα μόνο άγγιγμα στη μύτη του για να του προξενήσει αμέσως σοβαρά προβλήματα.

Ο αγρότης άρχισε να ζαλίζεται έντονα και στη συνέχεια ξεκίνησε να αιμορραγεί από το στόμα. Έτσι κατευθείαν κάλεσε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας όπου παρέμεινε για περισσότερες από 3 ώρες.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας όπου έχει αρχίσει την έρευνα, ενώ και ο ίδιος έχει σκοπό να καταγγείλει το περιστατικό έχοντας κάποιες υποψίες για το τι πραγματικά μπορεί να συμβαίνει.
Πηγή Creta Live

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια