13 Δεκ 2019

22 κιλά κοκαΐνης τοποθετημένα σε «απίστευτες» κρυψώνες φορτηγού (φώτο - βίντεο)

0 comments


Διεθνές κύκλωμα εμπορίου ναρκωτικών με έκταση από τη Λατινική Αμερική έως την Ευρώπη, «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ. πίσω από την ανεύρεση κοκαΐνης,ποσότητας άνω των 22 κιλών, σε φορτηγό από την Ιταλία.

Τα ναρκωτικά βρέθηκαν σε…  

 
 
 
 
δύο δόσεις, στο πλαίσιο της έρευνας που είναι σε εξέλιξη από τις 5 Δεκεμβρίου, μετά τον εντοπισμό του φορτηγού στη Μάνδρα και την σύλληψη του 37χρονου οδηγού του, ο οποίος είναι σεσημασμένος από το παρελθόν, καθώς είχε συλληφθεί και για άλλη μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Η κρύπτη στο φορτηγό:

Η σύλληψη είχε ανακοινωθεί πριν από πέντε μέρες, καθώς το φορτηγό, που έφτασε στην Ελλάδα από την Ιταλία μέσω Πάτρας, ακινητοποιήθηκε στην Μάνδρα από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και σε έρευνα που έγινε βρέθηκε ένα κιλό και 258 γραμμάρια κοκαΐνης.

Eρευνες και στο σπίτι του 37χρονου οδηγού
Επιπλέον βρέθηκαν στο φορτηγό, αλλά και στο σπίτι του οδηγού, περίπου πέντε κιλά λευκής σκόνης άγνωστης χημικής συστάσεως, ορθογώνιες μεταλλικές σφραγίδες με ανάγλυφα αποτυπώματα και διάφορα μεταλλικά αντικείμενα και καλούπια για την επανατυποποίηση ναρκωτικών, ένα πιστόλι, φυσίγγια και άλλα πειστήρια.Πάνω από 22 κιλά κοκαΐνης βρέθηκαν σε φορτηγό που έφτασε στην Ελλάδα από την Ιταλία -Φωτογραφία: ΕΛ.ΑΣ.
Oπως ανακοίνωσε σήμερα ο διευθυντής της Ασφάλειας Αττικής, υποστράτηγος Πέτρος Τζεφέρης, ο τρόπος μεταφοράς της κοκαΐνης και όλα τα ευρήματα, σε συνδυασμό με τα ποιοτικά δεδομένα της έρευνας, τη μεθοδολογία και το είδος των ναρκωτικών σκιαγραφούσαν το προφίλ μιας υπόθεσης που έχει προεκτάσεις, γι' αυτό η έρευνα συνεχίστηκε.Στο πλαίσιο των διαδικασιών αυτών, το φορτηγό όχημα, που είχε μεταφερθεί σε ειδικό χώρο, ερευνήθηκε εξονυχιστικά, κυριολεκτικά πόντο- πόντο, και εντοπίστηκε ειδική κρύπτη, που ήταν κατασκευασμένη με ιδιαίτερο τρόπο στον «ουρανό» της καμπίνας ώστε να είναι εξαιρετικά δύσκολη η ανίχνευση της.
Στην κρύπτη βρέθηκαν άλλα περίπου 21 κιλά κοκαΐνης σε 18 συσκευασίες, οι οποίες κατασχέθηκαν. Η κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για την υπόθεση αυτή εμπλουτίστηκε με τα καινούργια δεδομένα, ενώ ο συλληφθείς κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος από τις αρμόδιες Αρχές. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε