Φυλάκιση 10 μηνών στον ντελιβερά που επιτέθηκε σεξουαλικά σε 28χρονη - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Φυλάκιση 10 μηνών στον ντελιβερά που επιτέθηκε σεξουαλικά σε 28χρονη



Η 28χρονη ειδικευόμενη γιατρός περιέγραψε στο δικαστήριο την τραυματική της εμπειρία – «Είχα πιει τσίπουρο. Σταμάτησε το μυαλό μου» είπε ο κατηγορούμενος

Ποινή φυλάκισης 10 μηνών, με τριετή αναστολή, επέβαλε το... 




Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης στον 50χρονο διανομέα ο οποίος άρχισε να αυνανίζεται όταν παρέδωσε πίτσα σε 28χρονη πελάτισσα πιτσαρίας, στην περιοχή της Καλαμαριάς, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα της «προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας» ενώ ανέφερε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Την ενοχή του πρότεινε και ο εισαγγελέας της έδρας, κατά την αγόρευση του, σύμφωνα με το grtimes.gr, σημειώνοντας για τον κατηγορούμενο ότι «εν ώρα εργασίας όφειλε να είναι σοβαρός, αξιοπρεπής και νηφάλιος».

Την τραυματική εμπειρία της περιέγραψε στο δικαστήριο η 28χρονη ειδικευόμενη γιατρός που κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας. «Παρήγγειλα πίτσα μέσω Ίντερνετ. Όταν έφτασε ο διανομέας χτύπησε το κουδούνι και ανέβηκε πάνω. Άνοιξα την πόρτα και μου έπιασε κουβέντα. Με ρώτησε «πως είσαι;». Του είπα ότι παραγγείλαμε και αναψυκτικό και μου ανέφερε ότι το ξέχασε στο μηχανάκι. Κατέβηκε να το πάρει και όταν ξαναήρθε του έδωσα 50 ευρώ αλλά μου είπε ότι δεν είχε ψιλά» κατέθεσε η παθούσα, αναφέροντας πως προσπάθησε να βρει ψιλά στο εσωτερικό του διαμερίσματος.

«Όταν επέστρεψα αντιλήφθηκα ότι ο διανομέας είχε ανοίξει το φερμουάρ του παντελονιού του και αυνανιζόταν ενώ με κοίταζε. Έκλεισα αμέσως την πόρτα. Ήμουν σε πλήρη σύγχυση, τηλεφώνησα στην πιτσαρία και ο ιδιοκτήτης εξεπλάγη. Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Μείωσε την αξιοπρέπεια μου. Δεν θέλω να βρεθεί καμία γυναίκα σ’ αυτή την κατάσταση» συμπλήρωσε, επισημαίνοντας ότι μέσα στο διαμέρισμα βρισκόταν και ο σύντροφός της.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος είπε ότι δεν θυμάται το περιστατικό. «Είχα πιει τσίπουρο. Σταμάτησε το μυαλό μου, θυμάμαι μόνο κάποιες στιγμές. Είμαι χρόνια σε αυτή τη δουλειά. Δεν θυμάμαι ότι έπιασα συζήτηση. Δουλεύω σε αυτή την πιτσαρία 8 μήνες. Είχα ρεπό εκείνη την μέρα. Ήμουν σε ένα ταβερνάκι, όταν με πήρε ο εργοδότης μου και μου ζήτησε βοήθεια. Είμαι διαζευγμένος και έχω ένα παιδί . Ζω μόνος μου. Ζητώ ταπεινά συγγνώμη» είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες