Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο " Δημοτική Βιβλιοθήκη και Kέντρο Μουσικής Μακροχωρίου» μεταξύ ΑΝΗΜΑ και ΚΕΠΑ. - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο " Δημοτική Βιβλιοθήκη και Kέντρο Μουσικής Μακροχωρίου» μεταξύ ΑΝΗΜΑ και ΚΕΠΑ.


Στα γραφεία της ΑΝΗΜΑ οι πρόεδροι της ΑΝΗΜΑ Ν. Ημαθίας και της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας, Θεόφιλος Τεληγιαννίδης και Θεόφιλος Κορωνάς, υπέγραψαν τη σύμβαση για την ένταξη της ΚΕΠΑ και συγκεκριμένα της «Δημοτικής Βιβλιοθήκης και κέντρου μουσικής Μακροχωρίου» στις χρηματοδοτήσεις της ΑΝΗΜΑ. Ειδικότερα ο πρόεδρος της ΑΝΗΜΑ στη διαδικασία αξιολόγησης της σχετικής πρότασης που υποβλήθηκε, διείδε και  αποδέχθηκε την αναγκαιότητα του έργου. Σημαντική ήταν και η στήριξη των στελεχών της ΑΝΗΜΑ που βοήθησαν ώστε η όλη προσπάθεια να έχει θετική κατάληξη.

Το έργο αυτό συνολικού προϋπολογισμού 101.267,53 € πλέον ΦΠΑ, θα συντελέσει στην σημαντική αναβάθμιση της βιβλιοθήκης και στην παράλληλη μετεξέλιξη της και σε ένα κέντρο μουσικής, που θα απευθύνεται κυρίως για τους νέους της περιοχής.

Το έργο θα αρχίσει να υλοποιείται άμεσα, από την ΚΕΠΑ και προβλέπεται να ολοκληρωθεί εντός του 2020.

Στην υπογραφή παραβρέθηκε και ο πρώην Γενικός διευθυντής της ΚΕΠΑ κ. Γιάννης Καμπούρης, ο οποίος εισηγήθηκε το έργο και συνέταξε το σχετικό φάκελο υποψηφιότητας. Ακόμα παραβρέθηκε και πρώην υπάλληλος της ΚΕΠΑ με πρόγραμμα Έλσα Αθανασάκη, που βοήθησε στην ηλεκτρονική υποστήριξη της υποψηφιότητας.

Το βάρος του έργου πλέον μεταφέρεται στην υπηρεσία της ΚΕΠΑ που αναλαμβάνει την υλοποίηση του.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες