Λάζαρος Τσαβδαρίδης σε Θεανώ Φωτίου: Λίγη ντροπή δεν βλάπτει να μιλάτε για «πραξικοπήματα» την ώρα που στηρίζετε τους μπαχαλάκηδες!


Την υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τον πολιτικό λόγο που αρθρώνει και τις πολιτικές πρακτικές που υιοθετεί, είχε την ευκαιρία να υπογραμμίσει ο Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης στην χθεσινή του τοποθέτηση στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής σε σχέδιο νόμου του οποίου είναι εισηγητής.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε:
«Ο ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε νομοσχέδιο που φέρνει η Κυβέρνηση της ΝΔ είναι αποφασισμένος να αρνείται, να αντιτίθεται, να κάνει μάχες οπισθοφυλακής, να διαστρεβλώνει, να θολώνει, να συκοφαντεί. Χωρίς επιχείρημα. «Γιατί έτσι»!
Η κυρία Φωτίου μάλιστα, κατά την προσφιλή τακτική ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στη Βουλή, αναφερόμενη στη ρύθμιση για το ΚΕΘΕΑ «για ένα απονομιμοποιημένο συμβούλιο» καθώς και «για πραξικοπήματα με διαβατήριο το 40% που μας έδωσε ο ελληνικός λαός», που προκαλούν δήθεν «την κυνική γραμμή της συκοφαντίας, της λασπολογίας, της σκανδαλολογίας, της λάσπης.»
Ακούστε κυρία Φωτίου:
Το γεγονός ότι η πραγματικότητα απέχει από τη θεωρία ΣΥΡΙΖΑ, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αλλάξει η πραγματικότητα. Δεν γεννήθηκε αυτός ο κόσμος για να χωράει στις θεωρίες σας, ούτε για να ανέχεται τις ιδεοληψίες σας.
Και κάτι ακόμη. Το να κατηγορεί για απονομιμοποίηση η κα. Φωτίου που μόλις χθες «υπερήφανα» ταυτίστηκε με τους μπαχαλάκηδες στην ΑΣΟΕΕ, πάει πολύ.
Ποιους πήγατε να υπερασπιστείτε στην ΑΣΟΕΕ κυρία Φωτίου; Τους νόμιμους; Ή αυτούς που μετέτρεψαν το πανεπιστήμιο σε κέντρο ανομίας, αυτούς που η συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας βάζει στο περιθώριο; Λίγη αιδώς δεν βλάπτει!»

Ολόκληρη η Εισήγηση του κ. Τσαβδαρίδη στο:
https://www.youtube.com/watch?v=OW08-9RxukI&feature=youtu.be

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια