Έναρξη Μαθημάτων των Ετήσιων Επιμορφωτικών Προγραμμάτων του Κοινωνικού Πανεπιστημίου Ενεργών Πολιτών στη Βέροια - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Έναρξη Μαθημάτων των Ετήσιων Επιμορφωτικών Προγραμμάτων του Κοινωνικού Πανεπιστημίου Ενεργών Πολιτών στη Βέροια

 
Την Τετάρτη  6 Νοεμβρίου, στο Παύλειο Πνευματικό Κέντρο,  πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση-αγιασμός του Κοινωνικού Πανεπιστημίου Ενεργών Πολιτών (Κ.Π.Ε.Π.). Μετά τον αγιασμό απηύθυνε χαιρετισμό η Αντιδήμαρχος Παιδείας, κ. Συρμούλα Τζήμα –Τόπη, ο κ.Δημήτρης Πυρινός, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. του Δήμου Βέροιας καθώς και ο Γεώργιος Αναστασίου, Μέλος Δ.Σ του Κ.Π.Ε.Π. 
Το Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών (Κ.Π.Ε.Π.), που είναι η τρίτη χρονιά λειτουργίας του, σε συνεργασία με τον Δήμο Βέροιας,  ανακοινώνει την έναρξη μαθημάτων του, το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στις 16:30, στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας. 
  Στόχος μας, να  αποκτήσουν οι σπουδαστές μας γνώσεις, συναισθηματικές & κοινωνικές δεξιότητες ζωής, ευκαιρία βελτίωσης σχέσεων, προσφέροντας τεχνικές διαχείρισης προβλημάτων, διευρύνοντας τον ορίζοντα των οπτικών και προβάλλοντας μια θετικότερη στάση προς τη ζωή. 
Το πρώτο μάθημα θα έχουμε την τιμή να μας το παρουσιάσει ο κ. Δρ. Φλαμούρης Δημήτρης, βραβευμένος Συγγραφέας και Ψυχολόγος Θετικής Ψυχολογίας.


Επικοινωνία
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Συντονίστρια Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας  Π. Παπαδήμου-Θεοδωρίδου, τηλ: 6977024950 και με τη γραμματεία του Κ.Π.Ε.Π. Νικολίνα Γκιουρτζή,  τηλ: 6980284274 για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνηση.


Fb: Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών
E-mail: koinonikopanep@gmail.com
Ιστοσελίδα: www.koinonikopanep.com
Instagram: koinonikopanepistimio


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες