Συνελήφθησαν 2 άτομα στην Ημαθία για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

Συνελήφθησαν 2 άτομα στην Ημαθία για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών


Συνελήφθησαν 2 άτομα στην Ημαθία για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών

Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για την αποτροπή της παράνομης διακίνησης αλλοδαπών, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Ημαθίας, δύο αλλοδαποί ηλικίας 23 και 27 ετών, για μεταφορά και διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμους αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, προχθές (13 Νοεμβρίου 2019) τα ξημερώματα επί της Εγνατίας Οδού στην Ημαθία, εντοπίσθηκε ένα όχημα που οδηγούσε ο 23χρονος και στο οποίο διαπιστώθηκε ότι είχαν επιβιβάσει 27 αλλοδαπούς (εκ των οποίων οι 3 ανήλικοι), ενώ 21 από αυτούς στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, μετέφεραν τα παραπάνω άτομαέναντι χρηματικής αμοιβής, με σκοπό την διευκόλυνση της μη νόμιμης εξόδου τους από τη χώρα.

Στην δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνεται και 40χρονος αλλοδαπός, από τον οποίο είχαν παραλάβει το όχημα που χρησιμοποιούσαν.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα ως μέσο μεταφοράς, καθώς και 2 κινητά τηλέφωνα και 3 κάρτες SIMπου βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βέροιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες