Πήγε να παραλάβει δέμα με ναρκωτικά από το...ταχυδρομείο - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

Πήγε να παραλάβει δέμα με ναρκωτικά από το...ταχυδρομείο



Χειροπέδες σε έναν 41χρονο από τη Νιγηρία, με την κατηγορία της εισαγωγής ναρκωτικών, πέρασαν στην Κυψέλη, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της... 

 
 
 
Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με την αστυνομία, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με υπόθεση αποστολής ύποπτου δέματος από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο με προορισμό την Αθήνα και αποδέκτη τον αλλοδαπό, εντοπίστηκε το συγκεκριμένο δέμα, το οποίο περιείχε ναρκωτικά και συγκεκριμένα, ποσότητα κοκαΐνης.

Ο δράστης συνελήφθη μέσα στο ταχυδρομικό κατάστημα, αμέσως μετά την παραλαβή του δέματος. Στο εσωτερικό του δέματος βρέθηκε μεταλλικό εξάρτημα αυτοκινήτου, μέσα στο οποίο υπήρχαν επιμελώς κρυμμένες 4 νάιλον συσκευασίες, με ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους 302 γραμμαρίων. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πριν από λίγες ημέρες, η αστυνομία στη Λάρισα, προχώρησε στη σύλληψη ενός 30χρονου που είχε στην κατοχή του, έξι κιλά ηρωίνη και κοκαΐνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες