Ζευγάρι παρίστανε τους αστυνομικούς και έκανε «έλεγχο» - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

Ζευγάρι παρίστανε τους αστυνομικούς και έκανε «έλεγχο»



Ένας 37χρονος με την 33χρονη σύντροφό έκαναν τους αστυνομικούς και σταματούσαν αυτοκίνητα για να τους κάνουν έλεγχο.

Ένας ... 

 
 
 
 
37χρονος μαζί με την 33χρονη σύζυγο του, που κινούνταν με το όχημα του στην εθνική οδό Χαλκίδας – Λεπούρων στην Εύβοια, έχοντας γίνει… τύφλα από το μεθύσι, παρίστανε τον αστυνομικό και σταματούσε αυτοκίνητα με την χρήση σειρήνας που έμοιαζε με αυτήν της ΕΛ.ΑΣ. Οι «μαϊμού» αστυνομικοί έκαναν ηχητικό σήμα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 20χρονος και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει ως το αστυνομικό τμήμα Χαλκίδας.

Ο νεαρός αιφνιδιάστηκε και τους υπάκουσε, αλλά μόλις ξεκίνησαν να πλησιάζουν στο τμήμα, οι φερόμενοι ως αστυνομικοί πάτησαν γκάζι και εξαφανίστηκαν, αφήνοντας τον εκεί. Ο 20χρονος αντιλήφθηκε πως δεν είχαν καμία σχέση με την Αστυνομία και πήγε στο τμήμα, όπου διηγήθηκε τι είχε συμβεί. Αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις και οι αστυνομικοί εντόπισαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο του ζευγαριού, το οποίο και ακινητοποίησαν.

Ο 37χρονος οδηγός υποβλήθηκε σε αλκοτέστ από το οποίο προέκυψε ότι τα είχε… τσούξει και, σαν να μην έφτανε αυτό, δεν διέθετε άδεια ικανότητας οδήγησης. Παράλληλα, στο όχημα του βρέθηκαν η σειρήνα και ένα μεταλλικό κλομπ, τα οποία κατασχέθηκαν. Το ζευγάρι συνελήφθη και σε βάρος και των δυο σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας που τους άσκησε δίωξη για αντιποίηση αρχής και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ ο 37χρονος κατηγορείται και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες