Συνάντηση Κικίλια με Τσαβδαρίδη για άμεση αντιμετώπιση του ιδιαίτερα σημαντικού προβλήματος της έλλειψης αναισθησιολόγων στο Νοσοκομείο της Νάουσας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Συνάντηση Κικίλια με Τσαβδαρίδη για άμεση αντιμετώπιση του ιδιαίτερα σημαντικού προβλήματος της έλλειψης αναισθησιολόγων στο Νοσοκομείο της Νάουσας


Συνάντηση Κικίλια με Τσαβδαρίδη για την έλλειψη αναισθησιολόγων στο Νοσοκομείο Νάουσας
Από τον Αναπληρωτή Γραμματέα της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτή Ημαθίας Λάζαρο Τσαβδαρίδη, ανακοινώθηκαν τα εξής:
Σε άμεση αντιμετώπιση του ιδιαίτερα σημαντικού προβλήματος της έλλειψης αναισθησιολόγων στο Νοσοκομείο της Νάουσας, ως απόρροια των συνεχών μετακινήσεων των 3 υπαρχόντων προς κάλυψη κενών άλλων Νοσοκομείων, προχωρά η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.
Σε σημερινή συνάντηση του Αν. Γεν. Γραμματέα ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτή Ημαθίας κ. Λάζαρου Τσαβδαρίδη με τον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια και τον αρμόδιο Υφυπουργό κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη, ο κ. Τσαβδαρίδης συζήτησε το μείζον ζήτημα και απέσπασε τη διαβεβαίωσή τους ότι το Υπουργείο προτίθεται να βγάλει άμεσα θέση επικουρικού αναισθησιολόγου για το Νοσοκομείο της Νάουσας.  Ιδιαίτερα θετικό μάλιστα είναι το ότι έχει ήδη βρεθεί ειδικός αναισθησιολόγος από άλλο Νοσοκομείο της χώρας που θα υποβάλει τα χαρτιά του για μετακίνηση και θα καλύψει τη θέση.
Με τον τρόπο αυτό, θα δοθεί βαθιά ανάσα στην επαρκή λειτουργικότητα του Νοσοκομείου Ναούσης αναφορικά με τους ιατρούς αναισθησιολόγους, θα διασφαλιστεί η έγκαιρη και ποιοτική αντιμετώπιση οποιουδήποτε απευκταίου περιστατικού υγείας και θα μπει ένα τέλος στις συνεχείς μετακινήσεις και εφημερίες των αναισθησιολόγων, που και εξάντληση προκαλούσαν στους ίδιους και αναταραχή επέφεραν στην ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του Νοσοκομείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες