Έσπρωχνε το αναπηρικό καροτσάκι του συναθλητή του αδιαφορώντας για την δική του προσωπική διάκριση - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Έσπρωχνε το αναπηρικό καροτσάκι του συναθλητή του αδιαφορώντας για την δική του προσωπική διάκριση



To 3o Dellagrazia Run ολοκληρώθηκε την Κυριακή εκπέμποντας πλούσια φιλανθρωπικά και κοινωνικά μηνύματα τα οποία οι διοργανωτές φρόντισαν να τα προβάλλουν με την ελπίδα ότι θα συγκεντρωθούν χρήματα για την δημιουργία παιδικής χαράς για τα ΑΜΕΑ. Δεν είναι άλλωστε πρώτη φορά που... 

 
 
 
η Σύρος πρωτοπορεί σε θέματα φιλανθρωπίας και αλληλεγγύης

Στο περιθώριο λοιπόν όλης αυτής της φορτισμένης από συναισθήματα και ευαισθησία εκδήλωσης ήλθε να προστεθεί και η συμπεριφορά του συμπολίτη μας αθλητή και μέλους του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Δρομείς Σύρου» Ισίδωρου Παλαμάρη που σε όλα τα ανηφορικά κομμάτια της μεγάλη διαδρομής των 13,5 χιλιομέτρων έσπρωχνε το αναπηρικό καροτσάκι του συναθλητή του Νίκου Ρούσσου βοηθώντας τον να ολοκληρώσει τον αγώνα αδιαφορώντας για την δική του προσωπική διάκριση.

Επειδή συνηθίζω να παρακολουθώ την προσπάθεια των αθλητών από την εκκίνηση μέχρι τον τερματισμό θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι αυτό που έκανε ο Ισίδωρος Παλαμάρης ήταν ιδιαίτερα κουραστικό λαμβάνοντας υπόψη ότι η συγκεκριμένη διαδρομή είχε αρκετά ανηφορικά κομμάτια.

Συγκινητική η στιγμή που οι δυο φίλοι τερμάτιζαν και ο μεν Ισίδωρος Παλαμάρης έδειχνε τον Νίκο Ρούσσο, πατέρα 4 παιδιών για την ψυχική δύναμη που διαθέτει μετά το ατύχημα που τον καθήλωσε στο αναπηρικό καροτσάκι και ο Νίκος Ρούσσος ανταπέδιδε τα εύσημα στον φίλο του για την αστείρευτη ευαισθησία του.



«Μου δίνει νόημα στον αγώνα»

Οσο για τη συνεργασία του με τον Νίκο Ρούσσο, τόνισε: «Ο Νίκος είναι φωτεινό παράδειγμα ζωής. Εχει πολλή ενέργεια, θάρρος και πολύ χαίρομαι που συνεργαστήκαμε. Μου δίνει και μένα νόημα στον αγώνα. Μακάρι να μπορέσουμε να αγωνιστούμε και στον μαραθώνιο της Αθήνας».

«Στίβος μετά από 30 χρόνια»

Όπως είπε ο Ισίδωρος Παλαμάρης, το όνειρο ζωής του είναι να δει και πάλι σε λειτουργία το στάδιο στίβου της Σύρου: «Πριν από δύο χρόνια ο τότε υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης και ο προηγούμενος δήμαρχος είχαν συμφωνήσει να αναλάβουν εξ ημισείας το κόστος των 700.000 ευρώ. Επεσαν οι υπογραφές, βγήκαν οι άδειες, αλλά ακόμα περιμένουμε να αρχίσουν τα έργα. Κάνουμε αγώνα να ξεκινήσουν τα έργα. Τα παιδιά προπονούνται στον δρόμο. Το στάδιο δεν λειτουργεί τα τελευταία 30 χρόνια, οι σύλλογοι στίβου που υπήρχαν διαλύθηκαν και το όνειρό μας είναι να δούμε και πάλι σε λειτουργία τον μοναδικό χώρο στίβου στο νησί μας».

Φωτο solaris sportcyclades24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες