Καλαϊτζίδης-Βοργιαζίδης επιτόπιο έλεγχο στις εργασίες - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Καλαϊτζίδης-Βοργιαζίδης επιτόπιο έλεγχο στις εργασίες


Επιτόπιο έλεγχο έκανα από κοινού με τον  Δήμαρχο Βέροιας κ. Κώστα  Βοργιαζίδη σε αγροτικό δρόμο του Λαζοχωρίου, όπου ολοκληρώθηκαν εργασίες αγροτικής οδοποιϊας, έργο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας -  Π.Ε. Ημαθίας και του Δήμου Βέροιας.
 
Το έργο αφορά εργασίες χωματουργικών, οδοστρωσίας, ασφαλτικών και σήμανσης για την ολοκλήρωση του οδοστρώματος δύο αγροτικών δρόμων Λαζοχωρίου και Μακροχωρίου και την συντήρηση υφισταμένου ασφαλτικού οδοστρώματος ενός αγροτικού δρόμου Μαυροδενδρίου του Καλλικρατικού δήμου Βέροιας. 

Προτεραιότητα στην Ημαθία δεν είναι μόνο η εκτέλεση έργων πνοής με μεγάλο προϋπολογισμό. Επιβλέπουμε και παρακολουθούμε με συνέπεια κάθε έργο που εκτελείται και συμβάλλει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής και την εξυπηρέτηση της καθημερινότητας των πολιτών, ενώ η όποια παρέμβαση γίνεται σε όφελος του αγρότη αποτελεί πρώτη επιλογή για εμένα και για τον Περιφερειάρχη κ. Απ. Τζιτζικώστα.

Η κατασκευή του έργου έγινε σε εκτέλεση της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας αφενός και του Δήμου Βέροιας από Πιστώσεις του Προγράμματος Επενδυτικών Δαπανών για Έργα Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας -  ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ έτους 2019 και ο προϋπολογισμός  του ανερχόταν στις 90,146,75 ευρώ,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες