Ευχαριστήριο του δήμου Βέροιας για την ποδηλατοδρομία - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

Ευχαριστήριο του δήμου Βέροιας για την ποδηλατοδρομία


Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, στα πλαίσια της «Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2019» γιορτάστηκε για τέταρτη συνεχή χρονιά, με μεγάλη επιτυχία, η Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο. Η οδός Εληάς πεζοδρομήθηκε και φιλοξένησε πεζούς και ποδηλάτες.  Η Αντιδημαρχία παιδείας, η Τεχνική Υπηρεσία και η Δ/νη Καθαριότητας και Περιβάλλοντος του Δήμου Βέροιας συνδιοργάνωσαν ποδηλατοδρομία χωρίς διαγωνιστικό χαρακτήρα και πραγματοποίησαν δράσεις ευαισθητοποίησης για μικρούς και μεγάλους. 
Η επιτυχία της εκδήλωσης οφείλεται στην μεγάλη συμμετοχή των πολιτών στους οποίους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ευχαριστώ επίσης οφείλουμε στους:
Την Τροχαία Βέροιας για την εξασφάλιση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, την συνοδεία της ποδηλατοδρομίας και για την ενεργή τους συμμετοχή με τη δημιουργία κυκλοφοριακού πάρκου.
Την Β/θμια εκπαίδευση Ημαθίας και το Γραφείο σχολικών δραστηριοτήτων. 
Το ΕΠΑΛ Βέροιας - Τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών για την παρουσίαση  δράσεων με θέμα: Περπατώ, Ανακαλύπτω, Ζω.
Το Μουσικό Γυμνάσιο- Λύκειο Βέροιας για την παρουσίαση του μουσικού κομματιού «SUPER 8»  που βραβεύθηκε στη δράση του ECOMOBILITY.
Τις ραδιοφωνικές ομάδες του μουσικού σχολείου και του 3ου ΓΕΛ Βέροιας καθώς και την ομάδα νέων του European school radio του 1ου μαθητικού ραδιοφώνου για την δημοσιογραφική και ραδιοφωνική κάλυψη της εκδήλωσης.
Το παράρτημα κεντ. Μακεδονίας της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτικών για την περιβαλλοντική εκπαίδευση (ΠΕΕΚ ΠΕ),  για την παραχώρηση υλικού για τις δραστηριότητες.
Τη Δικτύωση – Ακαδημία Ρομποτικής και STEAM που παρουσίασε ρομποτικές κατασκευές για εναλλακτικούς τρόπους κίνησης.
     Τον κ. Σέπκα Δημήτρη, Οδηγό γκρούπ αναβατών σε τεχνικά εδάφη και εκπαιδευτή δεξιοτήτων ορεινής ποδηλασίας που συνόδευσε την ποδηλατοδρομία σαν καθοδηγητής και ενημέρωσε τους ποδηλάτες για τη νοηματική γλώσσα στο ποδήλατο που επισημαίνει κινδύνους και διευκολύνει την μετακίνηση γκρουπ αναβατών.
     Τον κ.Σκούταρη Απόστολο και το κατάστημα του ΒΒΤ για την προσφορά δώρων για την κλήρωση και την ανιδιοτελή εργασία του στη συναρμολόγηση ποδηλάτων και τη γενικότερη συμμετοχή του σε δράσεις περί ποδηλάτων σε συνεργασία με το Δήμο Βέροιας.
    Το προσκοπικό δίκτυο του 3ου συστήματος προσκόπων Βέροιας για την αμέριστη βοήθεια τους.
            Την BRAIN BOX Α.Ε. για την διάθεση ενός ποδήλατου για την κλήρωση δώρων.
            Τον  Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας για την διάθεση τριών δωροεπιταγών των 50€ για την κλήρωση καθώς και 500 μπουκαλιών νερού.
              Αν  επιθυμείτε να ενημερωθείτε  για την κλήρωση των δώρων μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Δήμου Βεροίας (www.veria.gr) , όπου υπάρχει σχετική ανακοίνωση.
                                                                            Η Αντιδήμαρχος Παιδείας
και Ισότητας των Φύλων
Τζήμα Συρμούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες