35χρονος Αλβανός πήρε άδεια από τις φυλακές Δομοκού για να κάνει… ληστείες - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

35χρονος Αλβανός πήρε άδεια από τις φυλακές Δομοκού για να κάνει… ληστείες



Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ ο 35χρονος Αλβανός ο οποίος δεν επέστρεψε ποτέ μετά από άδεια που του είχε χορηγηθεί στο Κατάστημα Κράτησης Δομοκού όπου κρατούνταν.

Ωστόσο, όπως...   


 
 
αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της άδειάς του o 35χρονος είχε διαπράξει 3 ληστείες κατά το χρονικό διάστημα 24/02 έως 06/06 σε περιοχές της Φθιώτιδας και της Εύβοιας. Σημειώνεται ότι σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο δράστης, ο οποίος κρατούνταν στο Κατάστημα Κράτησης Δομοκού και δεν επέστρεψε μετά από άδεια που είχε λάβει τον περασμένο Φεβρουάριο, εξέτιε ποινή κάθειρξης 27 ετών, 3 μηνών και 6 ημερών, για συναφή αδικήματα.

Ειδικότερα, ο 35χρονος διακριβώθηκε ότι ενέχεται σε διάπραξη ληστείας:
Τις πρώτες πρωινές ώρες της 24/02/2019, στο Μαρτίνο Φθιώτιδας, όπου μαζί με έναν ακόμη άγνωστων στοιχείων συνεργό του, εισήλθαν με την άσκηση σωματικής βίας, σε οικία ηλικιωμένων και τους απέσπασαν χρηματικό ποσό και διάφορα τιμαλφή, συνολικής αξίας (2.500) περίπου ευρώ,
βραδινές ώρες της 06/04/2019, στη Λάρυμνα Φθιώτιδας, όπου με την απειλή κυνηγετικού όπλου, απέσπασε από ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων της περιοχής, το χρηματικό ποσό των (2.000) ευρώ και βραδινές ώρες της 06/06/2019 στη Λίμνη Ευβοίας, όπου ομοίως με την απειλή κυνηγετικού όπλου, απέσπασε από ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων της περιοχής, το χρηματικό ποσό των (7.000) ευρώ.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίζεται θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες