Συγχαρητήριο Μήνυμα Δημάρχου Βέροιας προς τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Συγχαρητήριο Μήνυμα Δημάρχου Βέροιας προς τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων


Με αφορμή την επίσημη ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης απέστειλε το ακόλουθο μήνυμα:
«Με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ της χώρας ολοκληρώνεται τυπικά ένας απαιτητικός, επίπονος και μακροχρόνιος εκπαιδευτικός κύκλος για χιλιάδες μαθητές που συμμετείχαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις.
Θα ήθελα να εκφράσω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια σε όλες τις μαθήτριες και σε όλους τους μαθητές του Δήμου Βέροιας που κατέφεραν ύστερα από κόπους ετών να εισαχθούν στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. 
Με την τελική επιτυχία σας, οι κόποι, οι αγωνίες, οι προσδοκίες και τα όνειρα ετών δικαιώνονται. Εύχομαι καλή σταδιοδρομία στις σπουδές σας και κάθε πρόοδο στο νέο κύκλο που ανοίγει στη ζωή σας.  
Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους γονείς, τους κηδεμόνες και τους εκπαιδευτικούς, τους «αφανείς ήρωες» της επιτυχίας, που με τον πολύπλευρο ρόλο τους και τη συνεχή καθοδήγησή τους υποστήριξαν και ενθάρρυναν τις προσπάθειες των μαθητών. 
Τέλος, απευθυνόμενος στις μαθήτριες και τους μαθητές που, παρά την προσπάθειά τους, δεν κατάφεραν να πετύχουν την εισαγωγή τους σε κάποια σχολή, θα ήθελα να τους διαβεβαιώσω ότι τα όνειρα και η επιτυχία στη ζωή δεν εξαντλούνται στα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Αντίθετα, τους συμβουλεύω να μη σταματήσουν να ονειρεύονται, να αγωνίζονται και να προσπαθούν. Με πίστη στις δυνάμεις τους και αφοσίωση στο στόχο, η επιτυχία και η δικαίωση δε θα αργήσουν να έρθουν». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες