Άγρια επίθεση σκύλου σε αγόρι με ποδήλατο: «Του έκοβε κομμάτια κρέας από τα χέρια και τα πόδια» - ΒΙΝΤΕΟ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

Άγρια επίθεση σκύλου σε αγόρι με ποδήλατο: «Του έκοβε κομμάτια κρέας από τα χέρια και τα πόδια» - ΒΙΝΤΕΟ


 
Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ένα αγοράκι 11 ετών μετά από άγρια επίθεση που δέχτηκε από σκύλο. Έχει τραύματα στο πόδι και το χέρι του. Η ιδιοκτήτρια του σκύλου εξαφανίστηκε μετά το περιστατικό. «Αφού δεν μας σκότωσε το παιδί είμαστε πάρα πολύ τυχεροί», λέει η μητέρα του.

Η επίθεση από σκύλο έγινε... 

 
 
 
 
το απόγευμα της Πέμπτης (22.08.2019) στο Αχλάδι του δήμου Μαντουδίου-Λίμνης– Αγίας Άννας στην Εύβοια. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο πατέρας του παιδιού του επιτέθηκε ένας σκύλος, ο οποίος μάλιστα συνοδευόταν από την ιδιοκτήτρια του, η οποία και αναζητείται.

Από την επίθεση του σκύλου το παιδάκι έχει δαγκωματιές στα χέρια και στα πόδια. Το 11χρονο αγόρι μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου και μετά κρίθηκε σκόπιμο να νοσηλευτεί στο Παίδων Αγία Σοφία στην Αθήνα. Η ιδιοκτήτρια του σκύλου από την άλλη μετά το περιστατικό έφυγε από την Εύβοια όπου έκανε διακοπές.

«Το δάγκωσε ένα σκυλί και κοντέψαμε να χάσουμε το παιδί. Εμείς χάσαμε τη γη κάτω τα πόδια μας. Έκοψε ένα κομμάτι κρέας από το δεξί του χέρι, το μπούτι, ενώ στο αριστερό χέρι έχει σπάσει ένα δάχτυλο. Αφού δεν μας σκότωσε το παιδί είμαστε πάρα πολύ τυχεροί», είπε η μητέρα του μιλώντας στον Alpha.

Η επίθεση στο παιδί έγινε όταν αυτό έκανε ποδήλατο με φίλους του στον παραλιακό δρόμο της περιοχής.

«Ερχόταν μια κυρία από την παραλία με το σκυλί της, το κρατούσε βέβαια, αλλά το είχε χαλαρό και ήταν πιο μακριά το σκυλί. Μου είπε το παιδί μου ότι έπεσε πάνω στο σκυλί με το ποδήλατο και αμέσως όρμησε στο γιο μου και άρχισε να τον δαγκώνει. Να το πετσοκόβει θα έλεγα» είπε ο πατέρας του αγοριού και συμπλήρωσε. «Μου έφεραν το παιδί μετά την επίθεση… Όπως το είδα αιμόφυρτο το πήγα στο Κέντρο Υγείας για πρώτες βοήθειες και από εκεί έφυγα κατευθείαν για Χαλκίδα. Από εκεί όταν είδαν τις πληγές μας έστειλαν στο Παίδων». 
  
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ειναι σημαντικο να γνωριζουμε τι καταγωγης ηταν το παιδι. Ποια ειναι η χωρα προελευσης του ; Ας απαντησει καποιος δημοσιογραφος σε αυτο, δια να εχουμε καλυτερη εικονα του συμβαντος.

Post Bottom Ad

Σελίδες