6 πράγματα που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα υπνοδωμάτιο - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 13 Αυγούστου 2019

6 πράγματα που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα υπνοδωμάτιο



Είναι ο χώρος που διαβάζετε, φορτίζετε τις μπαταρίες σας και ονειρεύεστε. Τα υπνοδωμάτια είναι από τα λίγα σημεία του σπιτιού που είναι εντελώς προσωπικά και αυτός είναι ο λόγος που η… 

 
 
 
 
 
διακοσμητική σας φαντασία μπορεί να αφεθεί ελεύθερη και να βρει εφαρμογή.

Είναι, ωστόσο, εξίσου σημαντικό να εξασφαλίσετε πως έχετε τα βασικά. Εκτός από το κρεβάτι και το κομοδίνο, υπάρχουν πολλά συμπληρωματικά κομμάτια που μπορούν να μεταμορφώσουν ένα απλό υπνοδωμάτιο σε ένα χώρο απόλυτης χαλάρωσης. Παρακάτω θα βρείτε 7 πράγματα που οπωσδήποτε δεν πρέπει να λείπουν.

Χρώμα στους τοίχους

Είτε πρόκειται για μια ανοιχτή, είτε για μια σκούρα απόχρωση, ένας φρεσκοβαμμένος τοίχος μπορεί να κάνει θαύματα. Ακόμα και αν προτιμάτε τις απλές λύσεις, όπως για παράδειγμα το λευκό, επιλέξτε κάποιο λευκό που έχει πινελιές χρώματος από μια θερμότερη χρωματική παλέτα. Προσέξτε απλώς να αποφύγετε τα πολύ έντονα χρώματα, όπως πχ το κόκκινο.

Ένα μέρος για να κάθεστε

Ένα οθωμανικό σκαμπό, μια πολυθρόνα που θα τραβήξει πάνω τα βλέμματα ή ένα παγκάκι είναι όλα τους ιδανικές επιλογές για το υπνοδωμάτιο. Είναι σημαντικό να υπάρχει ένα σημείο που μπορείτε να κάτσετε – εκτός από την άκρη του κρεβατιού σας! Φανταστείτε ένα σημείο που μπορείτε να μιλήσετε στο τηλέφωνο ή να φορέσετε τα παπούτσια σας.

Ένα ποιοτικό στρώμα

Θέλετε ένα κρεβάτι που θα έχει την σωστή θερμοκρασία και θα υποστηρίζει την σπονδυλική σας στήλη με τον σωστό τρόπο, πράγματα που μόνο ένα ποιοτικό στρώμα μπορεί να προσφέρει. Αν διστάζετε να ξοδέψετε χρήματα σκεφτείτε το εξής: ένα καλό στρώμα θα σας κρατήσει 10-15 χρόνια, ενώ ένα φθηνό στρώμα θα αναγκαστείτε να το αλλάξετε πολύ πιο σύντομα.

Κάτι προσωπικό

Για να δημιουργήσετε έναν χώρο μέσα στον οποίο θα νιώθετε όμορφα βάλτε πράγματα που θα σας κάνουν να χαμογελάτε. Είτε πρόκειται για ένα έργο τέχνης, για ένα κρεμαστό που αγαπάτε, είτε για ένα διακοσμητικό αντικείμενο που φέρατε από ένα ταξίδι, ο στόχος σας είναι ο εξής: βάλτε αντικείμενα που έχουν σημασία για εσάς και αυτόματα θα αναβαθμιστεί η αισθητική του υπνοδωματίου.

Φυτά

Ποτέ δεν παραλείπουμε να αναφέρουμε τα φυτά στις λίστες μας – είναι από τις μικρότερες παρεμβάσεις με την μεγαλύτερη επίδραση. Βάλτε μια γλάστρα με ένα μικρό ή μεγάλο φυτό και θα φέρετε αυτόματα χρώμα και ζωντάνια στον χώρο σας. Ένα και μοναδικό φυτό μπορεί να κάνει θαύματα!

Απουσία τεχνολογίας

Αφήσαμε για το τέλος κάτι που δεν πρέπει να βάλετε, αλλά να… βγάλετε από το υπνοδωμάτιό σας. Αναφερόμαστε φυσικά στην τεχνολογία και τις ηλεκτρονικές συσκευές. Είναι ένας κανόνας που οι περισσότεροι παραβιάζουν, αλλά δοκιμάστε να περιορίσετε την τεχνολογία στο γραφείο ή έστω στο καθιστικό σας και αυτόματα το υπνοδωμάτιό σας θα είναι ο χώρος μέσα στον οποίο μπορείτε να ξεκουραστείτε ξεφεύγοντας απ’ όλους και όλα.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες