Λάζαρος Τσαβδαρίδης:Άμεση λύση στην ταλαιπωρία πάνω από 150.000 υποψηφίων οδηγών, στο αδιέξοδο των Σχολών Οδηγών - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Λάζαρος Τσαβδαρίδης:Άμεση λύση στην ταλαιπωρία πάνω από 150.000 υποψηφίων οδηγών, στο αδιέξοδο των Σχολών Οδηγών


Άμεση λύση στην ταλαιπωρία πάνω από 150.000 υποψηφίων οδηγών, στο αδιέξοδο των Σχολών Οδηγών αλλά και στο αδιέξοδο χιλιάδων ηλικιωμένων οδηγών, το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Ο προηγούμενος νόμος – «σκιά» του ΣΥΡΙΖΑ έφερε σε οικονομικό αδιέξοδο τους ιδιοκτήτες των Σχολών Οδηγών και προκάλεσε ανωμαλία στη λειτουργία των αρμόδιων υπηρεσιών Μεταφορών. Ανωμαλία που ναρκοθέτησε τη σωστή εξυπηρέτηση εμπόρων αυτοκινήτων, ιδιωτών ελεύθερων επαγγελματιών και ιδιοκτητών φορτηγών δημοσίας χρήσεως ειδικά σε έναν νομό όπως η Ημαθία, που είναι μεγάλος συγκοινωνιακός κόμβος, ειδικά για την αγροτική παραγωγή.

Η ΝΔ, έρχεται να άρει το καθεστώς ομηρίας χιλιάδες πολίτες, κυρίως επαγγελματίες οδηγούς.

Έρχεται να αποδείξει ότι είναι «οδηγός πίστας» που ξέρει όχι μόνο «να κρατάει γερά το τιμόνι», με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα άλλα και ότι έχει πλέον «ανάψει το πράσινο φως» για την επάνοδο της χώρας και των πολιτών της στην κανονικότητα, στην εργατικότητα και στην κοινή λογική, η έλλειψη των οποίων τόσο πολύ κόστισε στη χώρα τα τελευταία χρόνια.

Σημεία της σημερινής μου ομιλίας στην Ολομέλεια της Βουλής επί του σχ. Ν. του Υπουργείου Μεταφορών για τις ρυθμίσεις αδειών οδήγησης

Ολόκληρη η ομιλία στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες