Ποιους κρύβει στα υπόγεια του Μαξίμου ο Τσίπρας… - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Ποιους κρύβει στα υπόγεια του Μαξίμου ο Τσίπρας…



Και ποιους ηγέτες ήθελε να εκπαραθυρώσει…

Μια συνέντευξη σε άλλο στυλ. Ο πρωθυπουργός ξεναγεί στο Μαξίμου τον δημοσιογράφο. Του δείχνει το γραφείο του, τους πίνακες, τα δώρα ξένων ηγετών και τις πολυθρόνες που κάθισαν Πούτιν, Ομπάμα, Μακρόν, Μέρκελ και άλλοι. Η πρώτη ερώτηση του Σρόιτερ ήταν: Λένε πολλά για τα υπόγεια του Μαξίμου. Ποιους τελικά κρύβετε;

Ο...
Τσίπρας χαμογέλασε και απάντησε «το γραφείο Τύπου». Στη συνέχεια έδειξε το νέο πίνακα που αντικατέστησε στο γραφείο του, εκείνον του Αντώνη Σαμαρά.

«Η Ελλάς ευγνωμονούσα» ήταν. Καλός πίνακας αλλά πολύ σκοτεινός. Όπως σκοτεινό ήταν όλο το γραφείο, καταθλιπτικό θα έλεγα.

Κι εδώ βρήκε την ευκαιρία να ρίξει και το καλαμπουράκι του:Όταν μπήκα εδώ είπα δεν ξέρω αν θα καταφέρω να κάνω μεταρρυθμίσεις σε αυτή τη χώρα. Αλλά αυτό το γραφείο θα το μεταρρυθμίσω.

Στην ερώτηση ποιος από όλους τους ηγέτες που πέρασαν από το γραφείο του, τον εντυπωσίασε περισσότερο, απάντησε ο Ομπάμα. «Ο Μπαράκ Ομπάμα ήταν ένας ιδιαίτερος άνθρωπος».

«Από τους άλλους, ποιους θα θέλατε να εκπαραθυρώσετε;» ρώτησε μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Σρόιτερ.

-Ας μην το πω. Πάντως δεν θα'ταν και λίγοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες