------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------


5 Ιουλ 2019

Ποιους κρύβει στα υπόγεια του Μαξίμου ο Τσίπρας…

0 comments


Και ποιους ηγέτες ήθελε να εκπαραθυρώσει…

Μια συνέντευξη σε άλλο στυλ. Ο πρωθυπουργός ξεναγεί στο Μαξίμου τον δημοσιογράφο. Του δείχνει το γραφείο του, τους πίνακες, τα δώρα ξένων ηγετών και τις πολυθρόνες που κάθισαν Πούτιν, Ομπάμα, Μακρόν, Μέρκελ και άλλοι. Η πρώτη ερώτηση του Σρόιτερ ήταν: Λένε πολλά για τα υπόγεια του Μαξίμου. Ποιους τελικά κρύβετε;

Ο...
Τσίπρας χαμογέλασε και απάντησε «το γραφείο Τύπου». Στη συνέχεια έδειξε το νέο πίνακα που αντικατέστησε στο γραφείο του, εκείνον του Αντώνη Σαμαρά.

«Η Ελλάς ευγνωμονούσα» ήταν. Καλός πίνακας αλλά πολύ σκοτεινός. Όπως σκοτεινό ήταν όλο το γραφείο, καταθλιπτικό θα έλεγα.

Κι εδώ βρήκε την ευκαιρία να ρίξει και το καλαμπουράκι του:Όταν μπήκα εδώ είπα δεν ξέρω αν θα καταφέρω να κάνω μεταρρυθμίσεις σε αυτή τη χώρα. Αλλά αυτό το γραφείο θα το μεταρρυθμίσω.

Στην ερώτηση ποιος από όλους τους ηγέτες που πέρασαν από το γραφείο του, τον εντυπωσίασε περισσότερο, απάντησε ο Ομπάμα. «Ο Μπαράκ Ομπάμα ήταν ένας ιδιαίτερος άνθρωπος».

«Από τους άλλους, ποιους θα θέλατε να εκπαραθυρώσετε;» ρώτησε μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Σρόιτερ.

-Ας μην το πω. Πάντως δεν θα'ταν και λίγοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε