ΑΠ. ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: "Ερχόμαστε για να δώσουμε ανάσα και ελπίδα στον εμπορικό κόσμο και στους επαγγελματίες" - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

ΑΠ. ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: "Ερχόμαστε για να δώσουμε ανάσα και ελπίδα στον εμπορικό κόσμο και στους επαγγελματίες"


Συνάντηση με εκπρόσωπους του εμπορικού κόσμου είχε ο Αν. Τομεάρχης Οικονομικών και υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό και εποικοδομητικό κλίμα, συζητήθηκαν τα προβλήματα του εμπορικού κόσμου με κύρια αιχμή την υπερφορολόγηση, τις υψηλές ασφαλιστικές εισφορές, τις οφειλές που έχουν δημιουργηθεί προς την Εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία λόγω της κρίσης αλλά και τα «κόκκινα δάνεια».

Ο κ. Βεσυρόπουλος αναφέρθηκε στις δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας για τη μείωση των φορολογικών συντελεστών και την σταδιακή κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος ενώ επισήμανε ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα μειώσει τις ασφαλιστικές εισφορές για κύρια σύνταξη από το 20% στο 15%.

Ο Αν. Τομεάρχης Οικονομικών επισημαίνει σε δήλωση του ότι, η ρύθμιση της κυβέρνησης για τις 120 δόσεις είναι χωρίς αντίκρισμα αφού έχει κόφτες που συνδέονται με το εισόδημα ενώ για να ενταχθούν στη ρύθμιση οι οφειλέτες θα πρέπει πρώτα να εξοφλήσουν ή να τακτοποιήσουν κατά νόμιμο τρόπο τις οφειλές που άφησαν απλήρωτες μέσα στο 2019.

Ο κ. Βεσυρόπουλος στη δήλωση του τονίζει:

«Η Νέα Δημοκρατία έρχεται για να δώσει ανάσα και διέξοδο στον εμπορικό κόσμο και τους επαγγελματίες. Να δώσει τη δυνατότητα, σε όσους έχουν οφειλές, να τις αποπληρώσουν και να ενταχθούν στην κανονικότητα. Η ρύθμιση των 120 δόσεων θα πρέπει να αφορά όλους τους πολίτες. Όσοι έχουν οφειλές μέχρι 20.000 ευρώ να μπορούν να εντάσσονται σε αυτήν χωρίς καμία προϋπόθεση. Στόχος μας είναι μια συνολική ρύθμιση που να περιλαμβάνει όχι μόνο τις οφειλές προς την Εφορία, τα Ασφαλιστικά ταμεία και προς τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και για τα «κόκκινα» δάνεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες