Το έξυπνο κόλπο για να ξεβουλώσετε τα σιφόνια στο μπάνιο σας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

Το έξυπνο κόλπο για να ξεβουλώσετε τα σιφόνια στο μπάνιο σας


 
Όταν βρεθείτε στη δυσάρεστη θέση να έχει βουλώσει το σιφόνι της μπανιέρας σας και καταλήξετε σε μια λίμνη από νερό, ένα από αυτά τα προϊόντα που υπάρχουν στο εμπόριο μπορεί... 

 
 
 
να σας λύσει τα χέρια, αλλά όπως θα σας έλεγε και κάθε υδραυλικός, αυτά τα χημικά μπορεί να καταστρέψουν τους σωλήνες σας.

Παρόλα αυτά, υπάρχει κι άλλος τρόπος, και μάλιστα με πράγματα που έχετε ήδη στο σπίτι σας.

Τι θα χρειαστείτε:
  • κατσαβίδι,
  • ψαλίδι,
  • ξίδι,
  • μαγειρική σόδα,
  • πετσέτα,
  • πλαστικό καλώδιο.
Βήμα 1: Αφαιρέστε τη σχάρα από το σιφόνι με το κατσαβίδι.

Βήμα 2: Βάλτε το χέρι σας μέσα και βγάλτε όλη τη βρομιά που έχει μαζευτεί στο πάνω μέρος (καλύτερα χρησιμοποιήστε γάντια).

Βήμα 3: Με το ψαλίδι κάντε εγκοπές στο πλαστικό καλώδιο και βάλτε το μέσα στο σιφόνι, ώστε να μαζέψετε όλες τις τρίχες που έχουν μείνει μέσα (οι εγκοπές θα βοηθήσουν ώστε να εγκλωβιστούν οι τρίχες). Τραβήξτε το έξω, αδειάστε με την ησυχία σας, και επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι το σιφόνι να καθαρίσει εντελώς.

Βήμα 4: Ρίξτε μέσα μισή κούπα μαγειρική σόδα και μισή κούπα ξίδι και καλύψτε το με μία βρεγμένη πετσέτα. Αφήστε το για 10 λεπτά, αφαιρέστε την πετσέτα και ρίξτε βραστό νερό.

Βήμα 5: Επανατοποθετήστε τη σχάρα και κάντε ένα ζεστό και χαλαρωτικό μπάνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες