Β.Παπαδόπουλος:Δεν αφήνουμε ογκώδη αντικείμενα ή κλαδιά δίπλα σε κάδους απορριμμάτων - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

Β.Παπαδόπουλος:Δεν αφήνουμε ογκώδη αντικείμενα ή κλαδιά δίπλα σε κάδους απορριμμάτων


Δεν αφήνουμε ογκώδη αντικείμενα ή κλαδιά δίπλα σε κάδους απορριμμάτων, σε πεζοδρόμια ή σε δημόσιους ακάλυπτους χώρους. Για να τα διαθέσουμε ως απόβλητα επικοινωνούμε πάντα με την υπηρεσία Καθαριότητας στα τηλέφωνα 2331350634 & 2331350595 και κατόπιν συνεννόησης κανονίζουμε τη μέρα και την ώρα που θα περάσει το όχημα συλλογής τους. 
Η συλλογή αφορά μικροποσότητες μπαζών 2 – 3 μικρά τσουβάλια, μικρό αριθμό επίπλων 1 με 2 καναπέδες ή καρέκλες, ή τραπέζια ή στρώματα κλπ και δεν αφορά σύνολο οικοσυσκευών, καθαρισμούς σπιτιών και παντός τύπου ανακαινίσεις κατοικιών για τα οποία θα πρέπει να απευθύνεστε σε ιδιώτες.
Επίσης, η μεταφορά των παραπάνω αντικειμένων μπορεί να γίνει και από εμάς τους ίδιους πάντα κατόπιν συνεννόησης και σύμφωνα με τις υποδείξεις της υπηρεσίας Καθαριότητας. 
Η αυθαίρετη απόρριψη ογκωδών αντικειμένων και κλαδιών επιφέρει πρόστιμα το ύψος των οποίων καθορίζεται από τον Κανονισμό Καθαριότητας του Δήμου.
Διατηρούμε την πόλη μας καθαρή, δημιουργούμε την πόλη που ο καθένας μας οραματίζεται μέσα από απλές καθημερινές πράξεις.
Ας μην ξεχνάμε πως «Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το σήμερα καλύτερο….»

Ο Αντιδήμαρχος
Καθαριότητας – Ανακύκλωσης – Περιβάλλοντος – Πολ. Προστασίας

Παπαδόπουλος Βασίλειος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες