Όργωσε όλη την Ειρηνούπολη ο Λάζαρος - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Όργωσε όλη την Ειρηνούπολη ο Λάζαρος


Μήνυμα νίκης, μήνυμα επικράτησης της ΝΔ και αλλαγής σελίδας για την Ημαθία και την Ελλάδα, έστειλε ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης από την ιδιαίτερη πατρίδα του πατέρα του, δεχόμενος κατακλυσμό ευχών για καλή επιτυχία από τους συντοπίτες του.

Στο Ζερβοχώρι, στο Κάτω Ζερβοχώρι, στον Πολυπλάτανο, στο Αγγελοχώρι και στον Αρχάγγελο, ο Λάζαρος «όργωσε» τις γειτονιές, τις πλατείες, τα καφενεία συζητώντας τα προβλήματα αλλά και κάνοντας αναφορές στο σχέδιο της ΝΔ για την ανάταση της ελληνικής περιφέρειας.

Βασικοί άξονες, η βελτίωση της αγροτικής οικονομίας και παραγωγικότητας,  το σταμάτημα της φυγής των νέων από τον τόπο τους, η μείωση της ανεργίας.

Φανερά συγκινημένος, ο κ. Τσαβδαρίδης έκανε συνεχείς αναφορές στους άρρηκτους δεσμούς του με την ευρύτερη περιοχή της Ειρηνούπολης και υπογράμμισε ότι η Ημαθία δεν έχει περιθώρια να χάσει το τρένο της ανάπτυξης.

«Η Ημαθία μας χρειάζεται δυνατή φωνή στην Αθήνα. Χρειάζεται προώθηση και διεκδίκηση των προτάσεων. Χρειάζεται ανθρώπους που γνωρίζουν σε βάθος τα προβλήματα και γνωρίζουν πώς να επιτυγχάνουν λύσεις» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σήμερα Τρίτη 2 Ιουλίου ο Υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ κ.Λάζαρος Τσαβδαρίδης θα επισκεφθεί τις παρακάτω περιοχές

18:30 Άραχος 

και στη συνέχεια θα επισκεφθεί διαδοχικά τις εξής περιοχές :

Παλαιοχώρι- Λιανοβέργι

Πλατύ

Τρίκαλα

Πλάτανος

Κλειδί

Πρασινάδα

Κορυφή



Καλό αγώνα, καλό κουράγιο, όλοι μαζί για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας, για τη νίκη της Ημαθίας μας, για τη νίκη της Ελλάδας μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες