21 Ιουν 2019

Κινέζοι δημοσιογράφοι και travel Bloggers στη Βέροια

0 comments


Κινέζους δημοσιογράφους και travel bloggers φιλοξένησε η Αντιδημαρχεία Τουρισμού του Δήμου Βέροιας την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019. Οι Κινέζοι επισκέπτες βρέθηκαν στη Βέροια στο πλαίσιο της συμφωνίας που υπογράφηκε πρόσφατα με το Δήμο Dongcheng του Πεκίνου και σε συνέχεια της συνεργασίας των δύο πόλεων για την προώθηση του τουρισμού. 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, ξεναγήθηκαν στους Βασιλικούς Τάφους των Αιγών, στο Βασιλικό Ανάκτορο και στα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης της Βέροιας, όπου, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Βασίλης Λυκοστράτης, τους παρουσίασε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου ενώ συζήτησε μαζί τους τρόπους προβολής της περιοχής στην τουριστική αγορά της Κίνας. Να σημειωθεί πως οι συγκεκριμένοι επισκέπτες συγκαταλέγονται στους σημαντικότερους διαμορφωτές γνώμης στην Κίνα με πολλές χιλιάδες followers και αναγνώστες.

Ο κ. Λυκοστράτης θα ήθελε να ευχαριστήσει την Εφορία Αρχαιοτήτων Ημαθίας για την άριστη συνεργασία και εξαιρετική φιλοξενία των επισκεπτών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε