Κινέζοι δημοσιογράφοι και travel Bloggers στη Βέροια - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Κινέζοι δημοσιογράφοι και travel Bloggers στη Βέροια


Κινέζους δημοσιογράφους και travel bloggers φιλοξένησε η Αντιδημαρχεία Τουρισμού του Δήμου Βέροιας την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019. Οι Κινέζοι επισκέπτες βρέθηκαν στη Βέροια στο πλαίσιο της συμφωνίας που υπογράφηκε πρόσφατα με το Δήμο Dongcheng του Πεκίνου και σε συνέχεια της συνεργασίας των δύο πόλεων για την προώθηση του τουρισμού. 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, ξεναγήθηκαν στους Βασιλικούς Τάφους των Αιγών, στο Βασιλικό Ανάκτορο και στα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης της Βέροιας, όπου, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Βασίλης Λυκοστράτης, τους παρουσίασε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου ενώ συζήτησε μαζί τους τρόπους προβολής της περιοχής στην τουριστική αγορά της Κίνας. Να σημειωθεί πως οι συγκεκριμένοι επισκέπτες συγκαταλέγονται στους σημαντικότερους διαμορφωτές γνώμης στην Κίνα με πολλές χιλιάδες followers και αναγνώστες.

Ο κ. Λυκοστράτης θα ήθελε να ευχαριστήσει την Εφορία Αρχαιοτήτων Ημαθίας για την άριστη συνεργασία και εξαιρετική φιλοξενία των επισκεπτών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες