ΑΠ. ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: "H Mακεδονία στέλνει το μήνυμα της μεγάλης νίκης. Στις 7 Ιουλίου η Ελλάδα προχωρά μπροστά" - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

ΑΠ. ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: "H Mακεδονία στέλνει το μήνυμα της μεγάλης νίκης. Στις 7 Ιουλίου η Ελλάδα προχωρά μπροστά"


Κανείς πολίτης της Ημαθίας και της Μακεδονίας δεν ξεχνά τη Συμφωνία των Πρεσπών και τη βίαιη περιφρόνηση της ιστορίας, ήταν το μήνυμα των πολιτών προς τον Αν. Τομεάρχη Οικονομικών και υποψήφιο Βουλευτή Ημαθίας κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο, που περιόδευσε χθες σε Κλειδί, Πλάτανο, Πρασινάδα και Τρίκαλα.

Ο κ. Βεσυρόπουλος, έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους πολίτες που του εξέφρασαν για μία ακόμα φορά τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους.

Κυρίαρχο θέμα οι επιπτώσεις της Συμφωνίας των Πρεσπών, τις οποίες  η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα επιχειρήσει να αμβλύνει αλλά και η υπερφορολόγηση των αγροτών μαζί με τις υπέρμετρες και παράλογες ασφαλιστικές εισφορές που οδηγούν σε ερημοποίηση της υπαίθρου.

Ο κ. Βεσυρόπουλος αναφέρθηκε στις προγραμματικές δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας για:

- Εισαγωγή κατώτατου φορολογικού συντελεστή 9%, από 22% που είναι σήμερα για χαμηλά εισοδήματα, για αγρότες, συνταξιούχους, μισθωτούς, ελεύθερους επαγγελματίες και ατομικές επιχειρήσεις, αύξηση του αφορολόγητου κατά 1.000 ευρώ για κάθε παιδί.

-Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών.

-Καθιέρωση φορολογικού συντελεστή 10% για τα συνεταιριστικά σχήματα.

-Ταχεία απορρόφηση των αναπτυξιακών προγραμμάτων ύψους 4 δις, που αποτελούν πόρους του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 -2020.

Ο Απόστολος Βεσυρόπουλος συναντήθηκε επίσης και με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα. Η  συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο και εξαιρετικά εποικοδομητικό κλίμα, με τη συζήτηση να επικεντρώνεται στα έργα υποδομής που έχει ανάγκη η Ημαθία.

Σε δήλωση του ο κ. Βεσυρόπουλος τονίζει:

«Η Μακεδονία στέλνει ένα ακόμα μήνυμα νίκης, μετά από αυτό των ευρωεκλογών. Στις 7 Ιουλίου η Ελλάδα προχωρά μπροστά, κλείνει τη θλιβερή παρένθεση της διακυβέρνησης του κ. Τσίπρα». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες