Συγχαρητήριο μήνυμα της Νίκης Καρατζιούλα στους νέους δημάρχους της Ημαθίας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Συγχαρητήριο μήνυμα της Νίκης Καρατζιούλα στους νέους δημάρχους της Ημαθίας

Εκφράζω τις θερμές μου ευχές για την επανεκλογή τους στον δήμαρχο Βέροιας, Κώστα Βοργιαζίδη και τον δήμαρχο Αλεξάνδρειας, Παναγιώτη Γκυρίνη, καθώς επίσης και στο νεοεκλεγμένο δήμαρχο Νάουσας, Νικόλα Καρανικόλα. 

Είμαι σίγουρη ότι μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους που ανέδειξε στην Ημαθία η πρώτη Κυριακή των δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου, θα συμβάλλουν τα μέγιστα στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.

 Είχα την τιμή να υπηρετήσω και τους δυο βαθμούς της τοπικής αυτοδιοίκησης, η οποία είναι το στήριγμα της τοπικής κοινωνίας στους δύσκολους διαγόμενους καιρούς.

 Είμαι βέβαιη ότι . το εκλογικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για το θεμελιώδες αυτό κύτταρο της δημοκρατικής ζωής της χώρας, που είναι οι δήμοι και οι περιφέρειες, θα εφαρμοστεί από τον πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση του, ώστε να αποκατασταθούν οι αδικίες που υπέστησαν αιρετοί και πολίτες από την σημερινή κυβέρνηση.

Νίκη Καρατζιούλα

Πολιτικό στέλεχος της ΝΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες