Δυναμικά μπήκε στον προεκλογικό αγώνα η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ιφιγένεια Βλαχογιάννη - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Δυναμικά μπήκε στον προεκλογικό αγώνα η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ιφιγένεια Βλαχογιάννη


Μπορεί να ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά της 15 ημέρες πριν της εκλογές ωστόσο από το πρώτο 24ωρο άρχισε να συζητιέται το όνομά της και να αποκτά υποστηρικτές όποιο μέρος επισκέπτεται. 
Ο λόγος για την οικονομολόγο,  Ιφιγένεια Βλαχογιάννη, η οποία είναι Υποψήφια Βουλευτής της Ημαθίας με την Νέα Δημοκρατία. 
Με σύνθημα «Νέα Δυναμική», η κα Βλαχογιάννη μπήκε δυναμικά στον αγώνα επισκεπτόμενη  διάφορες περιοχές του νομού μας, όπως την Νάουσα, τα Πιέρια και την Αλεξάνδρεια. 
Αμέσως έγινε δεκτή και με ενθουσιασμό από τους πολίτες, με την νεανική της αύρα και τον δυναμισμό που εκπέμπει ο χαρακτήρας της.  Η κα Βλαχογιάννη συνομιλώντας με όλους τους κατοίκους αφουγκράστηκε τα προβλήματα της κάθε περιοχής καθώς ως ενεργό μέλος του Επιμελητηρίου, αλλά και ως επιχειρηματίας γνωρίζει πολύ καλά τα θέματα που απασχολούν τους επιχειρηματίες της τοπικής κοινωνίας. 
«Η ελπίδα ότι σύντομα θα γίνει μια νέα αρχή, ότι οι προσδοκίες των ανθρώπων που πιστεύουν σε μένα και με στηρίζουν, μπορούν να πάρουν σάρκα και οστά, μου δίνει δύναμη» επισημαίνει η ίδια. 
Τα μηνύματα που λαμβάνει καθημερινά είναι θετικά και αισιόδοξα δίνοντάς της το έναυσμα να συνεχίσει την έντονη δραστηριότητα του προεκλογικού της αγώνα. 
«Αυτή η καθημερινή ειλικρινής επαφή με τους πολίτες, οι επισκέψεις στα χωριά, σε κάθε χώρο εργασίας και δημιουργίας, γεμίζει τις μπαταρίες σου. 



ΝΑΟΥΣΑ 
Η πρώτη επίσκεψη πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στον Δήμο της Νάουσας!
«Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη και συνάμα συγκινητική. Είμαι ευγνώμων που συναντήθηκα με τόσους πολλούς διαφορετικούς και χαμογελαστούς ανθρώπους. Είχα την ευκαιρία να συζητήσω μαζί τους, να ακούσω τους προβληματισμούς τους. 
Υπόσχομαι από την πλευρά μου, να διατηρήσω τα χαμογέλα στα πρόσωπά τους για ένα καλύτερο αύριο»  αναφέρει χαρακτηρίστηκα η ίδια, στην επίσημη σελίδα της σε μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης. 
ΠΙΕΡΙΑ 
Την Κυριακή επισκέφτηκε τα χωριά των Πιέριων όπου έμαθε, είδε, άκουσε τα προβλήματα των κατοίκων δίνοντας την υπόσχεση μια για καλύτερη ζωή, για την αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων των περιοχών, για σωστές και ουσιαστικές υποδομές, και φυσικά για την καταπολέμηση της ανεργίας.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες