Φρίκη προκαλεί νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας... - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Φρίκη προκαλεί νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας...


Χιλιάδες αρχεία υλικού πορνογραφίας ανηλίκων είχε στην κατοχή του ένας άνδρας, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ύστερα από έρευνα και...
αξιοποίηση στοιχείων του οργανισμού N.C.M.E.C. (National Center for Missing and Exploited Children) που εδρεύει στις ΗΠΑ.

Όπως προέκυψε, ο εν λόγω άνδρας, κάνοντας χρήση τριών διαφορετικών ηλεκτρονικών ιχνών και ενός τηλεφωνικού αριθμού, αφού απέκτησε πρόσβαση σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, κατείχε και είχε πρόσφορα προς διαμοιρασμό αρχεία υλικού πορνογραφίας ανηλίκων.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών παρήγγειλε την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών, εκδίδοντας σχετικό βούλευμα, ενώ έπειτα από επικοινωνία με τους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου και τηλεφωνίας, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας του δράστη και η διεύθυνση κατοικίας του.

Σε έρευνα των αρχών που έγινε στο σπίτι του, παρουσία εισαγγελέα, το πρωί της 20ης Ιουνίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: τρεις εσωτερικοί σκληροί ηλεκτρονικού υπολογιστή, εξωτερικός σκληρός ηλεκτρονικού υπολογιστή, φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, κινητό τηλέφωνο, με κάρτα κινητής τηλεφωνίας και τέσσερα φορητά αποθηκευτικά μέσα, τύπου USB.

Από την επιτόπια έρευνα στα ψηφιακά πειστήρια, που χειρίζεται αποκλειστικά ο εν λόγω άνδρας, βρέθηκαν χιλιάδες αρχεία υλικού πορνογραφίας ανηλίκων, πράξη για την οποία και συνελήφθη.

Τα ψηφιακά πειστήρια απεστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε σε ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες