Με τη διευθύντρια Β/θμιας Εκπαίδευσης έκανε συνάντηση η Φρόσω Καρασαρλίδου - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Με τη διευθύντρια Β/θμιας Εκπαίδευσης έκανε συνάντηση η Φρόσω Καρασαρλίδου

Κατόπιν συνάντησης που πραγματοποίησα με τη διευθύντρια Β/θμιας Εκπαίδευσης κα Αναστασία Μαυρίδου, ανακαλείται η απόφαση που προέβλεπε την εγγραφή των μαθητών του 5ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας στο 2ο Γυμνάσιο Νάουσας. Τα επιχειρήματα που έθεσα κατά τη συνάντησή μας στην κα Μαυρίδου, με βάση την επιστολή διαμαρτυρίας του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου, έχοντας γνώση της τοπογραφίας της περιοχής, οδήγησαν στην ανάκληση της απόφασης. Οι μαθητές που αποφοιτούν από το 5ο Δημοτικό Σχολείο Νάουσας θα φοιτήσουν από τη νέα σχολική χρονιά στο 3ο Γυμνάσιο Νάουσας. Για την οριστική λύση του προβλήματος της κατανομής των μαθητών πρότεινα στην κα Μαυρίδου να υπάρξει κοινή δράση και συναπόφαση. Όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς (Β/θμια Διεύθυνση, Δήμος, Σύλλογος Διδασκόντων,  Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων) οφείλουν να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να βρουν την κατάλληλη λύση ώστε να μοιραστούν τα παιδιά της πόλης στα τρία διαθέσιμα γυμνάσια κατ' ισομοιρία. 
Για τις κινήσεις αυτές, ενημέρωσα σε κατ' ίδιαν συνάντηση τους εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου. Τους μετέφερα τις ενστάσεις που προέβαλα στην κα Μαυρίδου για την μεταφορά των μαθητών στο 2ο Γυμνάσιο και την ανάκληση της απόφασης από την διευθύντρια καθώς και τη λύση που πρότεινα, πράξεις που έγιναν δεκτές με ιδιαίτερη ικανοποίηση από το Σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες