Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης απέστειλε το ακόλουθο μήνυμα: - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης απέστειλε το ακόλουθο μήνυμα:

«Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές του Δήμου Βέροιας που συμμετέχουν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις. Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις αποτελούν το τελευταίο στάδιο μιας μακροχρόνιας, απαιτητικής και επίπονης διαδικασίας στο δρόμο προς την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, τόσο για τους ίδιους τους μαθητές όσο και για το στενό οικογενειακό τους περιβάλλον. Ανεξάρτητα, όμως, από το τελικό αποτέλεσμα των εξετάσεων θα ήθελα να διαβεβαιώσω όλους τους συμμετέχοντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ότι στη ζωή τους θα έχουν πολλές ευκαιρίες για επαγγελματική, επιστημονική και κοινωνική καταξίωση αρκεί να συνεχίσουν με όλες τους δυνάμεις να προσπαθούν για το καλύτερο, με πίστη, αισιοδοξία και σκληρή δουλειά. Καλή δύναμη σε όλες και σε όλους». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες