2 Ιουν 2019

Γεωργία Μπατσαρά: Η επόμενη μέρα να βρει την κοινωνία μας ενωμένη…

0 comments

ΑΣΚΗΣΕ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ

Στο 139ο τμήμα, το οποίο στεγάζεται στο 16ο Δημοτικό Σχολείο ψήφισε σήμερα Κυριακή 2 Ιουνίου στις 10.30 το πρωί, η επικεφαλής του συνδυασμού «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα ΠΟΛΗ» και υποψήφια Δήμαρχος κ. Γεωργία Μπατσαρά.

Εξερχόμενη του εκλογικού κέντρου η υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας δήλωσε:

«Είχα και εγώ την ευκαιρία να ασκήσω το εκλογικό μου δικαίωμα στην πόλη μου, τον τόπο μου, όπως επίσης είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ μια σειρά από εκλογικά τμήματα στην Εκλογική Περιφέρεια της Βέροιας και θα συνεχίσω στο υπόλοιπο της ημέρας στις Εκλογικές Περιφέρειες.

Μέχρις στιγμής τουλάχιστον η ψηφοφορία εξελίσσεται κανονικά και θα ήθελα να κάνω έκκληση στους συμπολίτες μας να προσέλθουν στο υπόλοιπο της διαδικασίας της ψηφοφορίας για να ασκήσουν το ύψιστο δημοκρατικό τους δικαίωμα. Είμαι υπερήφανη γι αυτό το ήπιο προεκλογικό κλίμα και είναι βαθιά η πεποίθησή μου ότι σε αυτό συνέβαλε και η συνειδητή στάση εμού προσωπικά και των συνεργατών μου, γιατί θεωρούμε ότι η επόμενη μέρα πρέπει να βρει όλη την κοινωνία του Δήμου Βέροιας ενωμένη».

Η υποψήφια Δήμαρχος κ. Γεωργία Μπατσαρά, πριν προσέλθει στο εκλογικό τμήμα για να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα, παρέστη στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία που έγινε στο «Βήμα του Αποστόλου Παύλου», προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Βέροιας, Νάουσας και Καμπανίας  κ.κ. Παντελεήμονος. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε