Πότε θα γίνει η επιστροφή του φόρου εισοδήματος και η πληρωμή του επιδόματος θέρμανσης - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Πότε θα γίνει η επιστροφή του φόρου εισοδήματος και η πληρωμή του επιδόματος θέρμανσης


Ανοίγει για δεύτερη φορά το πουγκί της η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων για να πληρώσει στους φορολογούμενους την επιστροφή φόρου εισοδήματος που προέκυψε από την εκκαθάριση της φορολογικής τους δήλωσης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στις 26- 27 Ιουνίου αναμένεται και η καταβολή της δεύτερης δόσης επιδότησης πετρελαίου θέρμανσης προς τους δικαιούχους.

Και τις δύο φορές η πληρωμή επιστροφής φόρου έγινε πριν από τις κάλπες. Η μία πριν από τις ευρωεκλογές και η άλλη τώρα πριν από τις εθνικές εκλογές. Το σίγουρο είναι ότι περίπου 165.000 φορολογούμενοι θα δουν στον τραπεζικό τους λογαριασμό την επιστροφή φόρου που περιμένουν κατά πάσα πιθανότητα τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου. Το ποσό που θα πληρώσει το Δημόσιο ανέρχεται σε περίπου 50 εκατ. ευρώ και αφορά σε όσους υπέβαλαν τη φορολογική τους δήλωση έως τις 7 Ιουνίου.

Στις 24 Μαΐου η ΑΑΔΕ είχε επιστρέψει φόρο εισοδήματος σε 84.317 φορολογούμενους οι οποίοι είχαν υποβάλει δήλωση έως τις 12 Μαΐου. Από την ΑΑΔΕ δηλώνουν ότι οι επιστροφές φόρου δεν σχετίζονται με την προεκλογική περίοδο.

Σημειώνεται ότι μέχρι τώρα έχουν υποβληθεί 3.340.961 φορολογικές δηλώσεις ν και έχουν εκδοθεί 4.638.641 εκκαθαριστικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες