ΑΠ. ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: "Μαζί με τους παραγωγούς των λαϊκών αγορών και τον κόσμο της εργασίας, διαμορφώνουμε το πλαίσιο της επόμενης μέρας" - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

ΑΠ. ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: "Μαζί με τους παραγωγούς των λαϊκών αγορών και τον κόσμο της εργασίας, διαμορφώνουμε το πλαίσιο της επόμενης μέρας"


Σε συγκέντρωση που οργανώθηκε από την Ομοσπονδία Παραγωγών Λαϊκών Αγορών, μίλησε χθες ο Αν. Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος.


Αναφερόμενος στα θεσμικά αιτήματα που τέθηκαν από τους παραγωγούς λαϊκών αγορών, ο κ. Βεσυρόπουλος επισήμανε ότι, θα πρέπει να δημιουργηθεί ενιαίο πλαίσιο, να υπάρχουν ενιαίοι κανόνες, να βγουν από την ομηρεία οι παραγωγοί στις λαϊκές αγορές.


Τόνισε μάλιστα ότι, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα ξεκινήσει, από μηδενική βάση, τη διαβούλευση για ένα νέο νομοσχέδιο που θα αντιμετωπίζει τα θεσμικά ζητήματα ενώ παρουσίασε το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για τη μείωση των φόρων που περιλαμβάνει:


-Μείωση του εισαγωγικού συντελεστή στο 9% για εισοδήματα έως 10.000, από 22% που είναι σήμερα και επιπλέον αφορολόγητο 1.000 ευρώ για κάθε παιδί.


-Σταδιακή κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης και του τέλους επιτηδεύματος.


-Μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% για όλους.


-Μείωση του ΦΠΑ από το 24% στο 22% και από το 13% στο 11%, αντίστοιχα.


-Φορολόγηση των αγροτικών συνεταιριστικών σχημάτων με φορολογικό συντελεστή μόλις 10%.


-Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών από το 20% στο 15% μέχρι το τέλος της τετραετίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες