Ανακοινώνονται σήμερα τα ψηφοδέλτια της ΝΔ - Ποια ονόματα ακούγονται για το Επικρατείας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Ανακοινώνονται σήμερα τα ψηφοδέλτια της ΝΔ - Ποια ονόματα ακούγονται για το Επικρατείας


Τα ονόματα των 300 υποψηφίων που θα πλαισιώσουν τα ''γαλάζια'' ψηφοδέλτια ανά την επικράτεια, αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα η ΝΔ, όπως δήλωσε στην εκπομπή ''Εκλογές 2019'' με τον Νίκο Χατζηνικολάου η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη.

Στην Ημαθία τα ονόματα που αναμένονται να ανακοινωθούν από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας είναι ...

Απόστολος Βεσυρόπουλος

Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Τάσος Μπαρτζώκας

Νίκη Καρατζιούλα

Φώτης Κουτσουπιάς

Ιφιγένεια βλαχογιάννη

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ''ΕΘΝΟΣ'', στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι μέσω των υποψηφίων του κόμματος να σηματοδοτήσει την ανανέωση και τη διεύρυνση.

Σημαντικές διεργασίες όμως γίνονται και για την οριστικοποίηση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος, το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί πριν τα τέλη της εβδομάδας.

Με τις έως τώρα ενδείξεις, ο πρώην υπηρεσιακός Πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος τοποθετείται στις εκλόγιμες θέσεις του ψηφοδελτίου Επικρατείας. Στην ίδια κατηγορία εντάσσονται ο συντονιστής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας, Τάκης Θεοδωρικάκος αλλά και ο προεδρικός σύμβουλος και καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, Γιώργος Γεραπετρίτης.

Επίσης, για μία θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ ακούγονται τα ονόματα της πρώην υπουργού Μαριέττας Γιαννάκου αλλά και του επίτιμου αρχηγού του ΓΕΕΘΑ, Μιχάλη Κωσταράκου.

Τέλος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο προερχόμενος από το Μητρώο Στελεχών Βασίλης Ανδρικόπουλος που είχε ανακοινωθεί ότι κατέρχεται ως υποψήφιος στο Νότιο Τομέα της Β΄Αθηνών, ''μετακομίζει '' σε τιμητική, μη εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες