1 Ιουν 2019

Απάντηση Μαρκούλη για τη δημοσίευση μας με αυστηρό ύφος

Απάντηση και με αυστηρό τρόπο απαντάει στο δημοσίευμα μας ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Αντώνης Μαρκούλης....

Μάλιστα το δημοσίευμα το χαρακτηρίζει περί ανοησίας... Και σε περίπτωση που δεν αποσύρουμαι το δημοσίευμα με σαφές τρόπο μας λέει θα μας πάει στα δικαστήρια....

Κύριε Μαρκούλη να πάτε όπου θέλετε ας σας θίγει η ανάρτηση εμείς δημοσίευμα δεν κατεβάζουμε και ούτε απειλούμαστε..... Άλλωστε το γράφουμε με καθαρό τρόπο.....Θα μπορούσατε Να απαντήσετε με ένα ευπρεπές τρόπο και όχι με τέτοιο ύφος.....Δεν αρμόζει σε έναν άνθρωπο ο οποίος προσπάθησε να εκλεγεί δήμαρχος.

Εμάς μας φτάνει η απάντηση ενός υποψηφίου Δημάρχου που ο κόσμος τον επέλεξε να είναι στην τέταρτη θέση  και οφείλουμε να την δημοσιεύσουμε. 

Άλλωστε οι παρασκηνιακές συναντήσεις δεν γίνονται δημοσία... Και προς Θεού δεν το λέω γεια σας...Εσείς αποκλείεται να κάνετε τέτοια.. άλλωστε δεν το έχετε ανάγκη..

Διαβάστε την απάντηση

Κύριε Μελιόπουλε,

αναφορικά με το σημερινό σας δημοσίευμα που τιτλοφορείται «Έγινε κονέ Βοργιαζίδη-Μαρκούλη με προξενήτρα τον Γιώργο Ουρσουζίδη;» είναι προφανές ότι πρόκειται περί ανοησίας. Πριν γράψετε οτιδήποτε σας κατέβει, τουλάχιστον να ρωτάτε τους εμπλεκόμενους. Αν δεν ζητήσετε συγγνώμη και δεν αποσύρετε το κατάπτυστο δημοσίευμα να γνωρίζετε ότι θα συνεχίσουμε και αλλού.


Αντώνης Μαρκούλης

Επικεφαλής της παράταξης «Προτεραιότητα στον Πολίτη»Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε