Απάντηση Μαρκούλη για τη δημοσίευση μας με αυστηρό ύφος - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Απάντηση Μαρκούλη για τη δημοσίευση μας με αυστηρό ύφος

Απάντηση και με αυστηρό τρόπο απαντάει στο δημοσίευμα μας ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Αντώνης Μαρκούλης....

Μάλιστα το δημοσίευμα το χαρακτηρίζει περί ανοησίας... Και σε περίπτωση που δεν αποσύρουμαι το δημοσίευμα με σαφές τρόπο μας λέει θα μας πάει στα δικαστήρια....

Κύριε Μαρκούλη να πάτε όπου θέλετε ας σας θίγει η ανάρτηση εμείς δημοσίευμα δεν κατεβάζουμε και ούτε απειλούμαστε..... Άλλωστε το γράφουμε με καθαρό τρόπο.....Θα μπορούσατε Να απαντήσετε με ένα ευπρεπές τρόπο και όχι με τέτοιο ύφος.....Δεν αρμόζει σε έναν άνθρωπο ο οποίος προσπάθησε να εκλεγεί δήμαρχος.

Εμάς μας φτάνει η απάντηση ενός υποψηφίου Δημάρχου που ο κόσμος τον επέλεξε να είναι στην τέταρτη θέση  και οφείλουμε να την δημοσιεύσουμε. 

Άλλωστε οι παρασκηνιακές συναντήσεις δεν γίνονται δημοσία... Και προς Θεού δεν το λέω γεια σας...Εσείς αποκλείεται να κάνετε τέτοια.. άλλωστε δεν το έχετε ανάγκη..

Διαβάστε την απάντηση

Κύριε Μελιόπουλε,

αναφορικά με το σημερινό σας δημοσίευμα που τιτλοφορείται «Έγινε κονέ Βοργιαζίδη-Μαρκούλη με προξενήτρα τον Γιώργο Ουρσουζίδη;» είναι προφανές ότι πρόκειται περί ανοησίας. Πριν γράψετε οτιδήποτε σας κατέβει, τουλάχιστον να ρωτάτε τους εμπλεκόμενους. Αν δεν ζητήσετε συγγνώμη και δεν αποσύρετε το κατάπτυστο δημοσίευμα να γνωρίζετε ότι θα συνεχίσουμε και αλλού.


Αντώνης Μαρκούλης

Επικεφαλής της παράταξης «Προτεραιότητα στον Πολίτη»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες