Τάσος Μπαρτζώκας:Η νέα γενιά μπροστά… - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Τάσος Μπαρτζώκας:Η νέα γενιά μπροστά…«..Πώς να κρυφτείς απ’ τα παιδιά;
    Έτσι κι αλλιώς τα ξέρουν όλα….»
Ο ποιητής και μουσικοσυνθέτης μας, Διονύσης Σαββόπουλος, επίκαιρος όσο ποτέ, αποτυπώνει εύγλωττα την κραυγή αγωνίας της νεολαίας μας. Ανήκω στη νέα γενιά και γνωρίζω πολύ καλά την ανασφάλεια που βιώνει, αλλά και την αγωνία  για ένα καλύτερο μέλλον. 
Σήμερα δυστυχώς οι νέοι στερούνται τα αυτονόητα. Στερούνται ένα σύγχρονο, σταθερό εκπαιδευτικό σύστημα, που θα συνδέεται με την αγορά εργασίας και που δε θα αποτελεί πεδίο παντός τύπου ιδεοληψίας. Φοιτούν σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, που παρά το αξιόλογο προσωπικό και πρόγραμμα σπουδών τους, έχουν μετατραπεί σε άντρα ανομίας. Δυσκολεύονται να βρουν εργασία, να κάνουν οικογένεια, να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους στην Ελλάδα και για αυτό τον λόγο τόσο πολλοί  νέοι Έλληνες με γνώσεις και εξαιρετικά βιογραφικά έχουν αναγκαστεί να ξενιτευτούν. Είναι πολλά και χαρακτηριστικά τα παραδείγματα νέων ανθρώπων, που κι εγώ προσωπικά γνωρίζω και που ενώ επιθυμούσαν να μείνουν στον Τόπο μας, δεν τα κατάφεραν και αναζήτησαν αλλού μια καλύτερη ζωή. Τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την ανεργία, κυρίως στην περιοχή μας,  είναι αποκαρδιωτικά. Στις νέες ηλικίες έχει ξεπεράσει το 40%, γεγονός που πρέπει όλους να μας προβληματίσει.
Τα νέα παιδιά, που πάντα χαρακτηρίζονται από έναν ιδεαλισμό, ρομαντισμό, αλλά και ρηξικέλευθες ιδέες μας το φωνάζουν δυνατά: Ακούστε μας! Δώστε μας επιτέλους ελπίδα! Φιλοδοξώ, λοιπόν, στο να συμβάλω, ώστε να ακουστεί η φωνή αυτής της γενιάς. Θεωρώ πως το μείζον είναι  να φέρουμε νέες νοοτροπίες στην πολιτική ζωή του Τόπου. Το σύνθημα «Αλλάζουμε γενιά» που χρησιμοποιήσαμε στις προηγούμενες εκλογές σηματοδοτεί τόσο την ανάγκη για ανανέωση, αλλά κυρίως την εφαρμογή νέων αντιλήψεων που θα οδηγήσουν την Ημαθία μας, αλλά και τη Χώρα γενικότερα σε μια νέα εποχή.  
Απευθύνομαι, λοιπόν, στο πιο δυναμικό κομμάτι του Τόπου μας, τη νέα γενιά, στην οποία ανήκω. Σας καλώ να ασκήσετε το εκλογικό σας δικαίωμα και να αποφασίσετε ώριμα για το μέλλον σας! Να πάρετε την τύχη στα χέρια σας, όπως ταιριάζει στους ενεργούς πολίτες! Οι καιροί άλλωστε απαιτούν δράση! Απαιτούν κόπο, αγώνα και προσπάθεια. Να επιλέξετε με σύνεση την πολιτική δύναμη που, με ρεαλισμό και υπευθυνότητα, μπορεί να σας εξασφαλίσει ένα καλύτερο αύριο. Σας ζητώ να μου δώσετε τη δύναμη να σας εκπροσωπήσω και να φέρουμε νέες νοοτροπίες στην πολιτική ζωή του Τόπου. Να αφήσουμε πίσω τις παθογένειες του παλιού πολιτικού συστήματος, που μας έχουν πληγώσει! Ήρθε ο καιρός να πρωταγωνιστήσει η νέα γενιά και να τα αλλάξει όλα!
Στον αγώνα αυτό σας θέλω δίπλα μου!
Γιατί «για την Ημαθία έχω ένα όνειρο!»
Και ξέρω ότι το έχετε κι εσείς!
Τάσος Μπαρτζώκας
Υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας (ΝΔ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες