Η πρώτη δήλωση του Φώτη Κουτσουπιά σαν υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Η πρώτη δήλωση του Φώτη Κουτσουπιά σαν υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας

Η ανακοίνωση του ονόματος μου, ανάμεσα στους υποψήφιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, στον Νομό Ημαθίας, για τις επερχόμενες εκλογές με χαροποίησε ιδιαίτερα.
Αγώνες δυόμιση χρόνων για την ανάλυση και διάδοση του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, βρίσκουν την μερική τους δικαίωση. Η ολική δικαίωση θα επέλθει με την εκλογή μου, ως εκπροσώπου των συμπατριωτών μου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Η ενασχόληση με την πολιτική είναι ένας αγώνας. Είναι μια διαρκής μάχη για ιδανικά, είναι μια μάχη για αξίες αλλά και μια προσπάθεια για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.
Η σχέση του απλού πολίτη με την οργανωμένη έκφραση της κοινωνίας είναι συνεχής και μερικές φορές επιφέρει αδικίες.
Ο βουλευτής, ως σύνδεσμος ανάμεσα στην τοπική κοινωνία και το κράτος, θα πρέπει να λειτουργεί με γνώμονα την επανόρθωση των αδικιών και την ίση μεταχείριση όλων των πολιτών από το κράτος.
Ο πρόεδρος της Νέα Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, που ενστερνίζεται τις αρχές της δικαιοσύνης και της αξιοκρατίας, με τίμησε με την εμπιστοσύνη του, για να μπορέσω να λειτουργήσω προς αυτήν την κατεύθυνση.
Η ειλικρίνεια των προθέσεων στην πολιτική δεν είναι αυτονόητη, θα πρέπει να συνοδεύεται από πολιτικό πολιτισμό, συνέπεια, αφοσίωση στους στόχους και ευπρεπή συμπεριφορά. Γι' αυτό και η διαδρομή του καθενός μας στην ζωή, τα εφόδια που έχει συγκεντρώσει αλλά και τα ίχνη που έχει αφήσει στις επαφές του με το κοινωνικό σύνολο, θα πρέπει να αποτελούν για τους ψηφοφόρους σημαντικά αξιολογικά κριτήρια.
Η δική μου προσπάθεια είναι η πρώτη στην ενεργό πολιτική δράση, πάνω σε ένα υπόβαθρο ηθικό, παρακαταθήκη των οικογενειακών μου καταβολών, με επίκεντρο την προσφορά στον συνάνθρωπο.
Η Ημαθία, με το ξεχωριστό ανθρώπινο δυναμικό της, με τις μοναδικές της αρχαιότητες, με τα εύφορα εδάφη της και τις ποικίλες καλλιέργειες, με τη μεταποιητική βιομηχανία οπωροκηπευτικών και με τα υπέροχα τοπία της, χρειάζεται ώθηση για να ανοίξει και πάλι τα φτερά της σε νέους ορίζοντες, σε μία δυναμική και σταθερή ανάπτυξη.
Στα δυόμιση τελευταία χρόνια έχω επισκεφθεί κάθε σπιθαμή της, έχω συνομιλήσει με χιλιάδες συμπατριώτες, έχω καταγράψει πάμπολλα προβλήματα και ζητώ την στήριξή σας και την ψήφο σας για να συμβάλω και εγώ με όλες μου τις δυνάμεις στην επίλυσή τους.
ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕ με το χέρι στην καρδιά σας.
ΨΗΦΙΣΤΕ ΦΩΤΗ ΚΟΥΤΣΟΥΠΙΑ ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες