Στην Παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας παρευρέθηκε ο υπ. Βουλευτής Ν. Ημαθίας Φώτης Κουτσουπιάς. - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Στην Παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας παρευρέθηκε ο υπ. Βουλευτής Ν. Ημαθίας Φώτης Κουτσουπιάς.


Στην Παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας από τον Πρόεδρο του κόμματος κ. Κυριάκο Μητσοτάκη παρευρέθηκε ο υπ. Βουλευτής Ν. Ημαθίας  Φώτης Κουτσουπιάς.

                Σε μία ιδιαίτερη εκδήλωση λίγες μέρες πριν από τις εκλογές, μπροστά σε ένα ξεχωριστό και ποιοτικό ακροατήριο που το αποτελούσαν υποψήφιοι βουλευτές, μέλη του Μητρώου Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας καθώς και πρόσωπα του ψηφοδελτίου της Επικρατείας, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο σχέδιο διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, επικεντρώνοντας τον λόγο του στα σημεία που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.  Δηλαδή:

Στην ισχυρή ανάπτυξη με επενδύσεις, στις νέες δουλειές, στους λιγότερους φόρους με μεγαλύτερο εισόδημα, στο νέο κοινωνικό συμβόλαιο κράτους επιχειρήσεων, στην επαναφορά της αξίας για την ακίνητη περιουσία, στη στήριξη της οικογένειας για την αντιμετώπιση του δημογραφικού, στην αλληλεγγύη για όσους έχουν ανάγκη, στην ποιοτική δημόσια υγεία,  στην ασφάλεια για όλους, στην εμπέδωση του αισθήματος της ασφάλειας, στη φύλαξη των συνόρων, στην αντιμετώπιση του μεταναστευτικού, στο σύγχρονο δημόσιο σχολείο και πανεπιστήμιο, στην προστασία του περιβάλλοντος και στη βιώσιμη ανάπτυξη, στο αποτελεσματικό κράτος, το φιλικό προς τον πολίτη, στην αναγέννηση της γεωργίας και της κτηνοτροφίας, στην ολοκλήρωση των εθνικών υποδομών και τέλος στηνΕλλάδα που θα αποκτήσει ξανά φωνή στην Ευρώπη και στον κόσμο. 

Ο κ. Πρόεδρος αναφέρθηκε επίσης στην κατάρτιση των ψηφοδελτίων τονίζοντας το μεγάλο ποσοστό ανανέωσης του πολιτικού δυναμικού της Νέας Δημοκρατίας με τις καινούργιες δυνατότητες που προσφέρει τόσο στην παράταξη, όσο και στην χώρα.

Η εκδήλωση απέδειξε την ετοιμότητα της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και του προέδρου της κ. Κυριάκου Μητσοτάκη να αναλάβει την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας και να την οδηγήσει στην πρόοδο και την ανάπτυξη.

Προσκεκλημένος και εγώ στην εκδήλωση,παρευρέθηκα με την διπλή ιδιότητα, του υποψηφίου βουλευτή Ημαθίας, καθώς και του μέλους Πολιτικών Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας σε ένα αυθημερόν ταξίδι αστραπή, ακολουθώντας τις επιταγές του κόμματος.    

Γραφείο τύπου

Φώτη Κουτσουπιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες