Νίκη Καρατζιούλα:Aπούσα η κυβέρνηση από το ντόμινο της αποβιομηχάνισης στην Ημαθία - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Νίκη Καρατζιούλα:Aπούσα η κυβέρνηση από το ντόμινο της αποβιομηχάνισης στην Ημαθία

Με πρόταση του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη, εισήλθε προς συζήτηση, στο περιφερειακό συμβούλιο της Δευτέρας 10ης Ιουνίου, το νέο "χτύπημα" στην βιομηχανική παραγωγή του τόπου μας, με το κλείσιμο του εργοστασίου της Vivartia (πρώην Nestle) στο Πλατύ και την απώλεια δεκάδων θέσεων εργασίας Ημαθιωτών.


Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, παρά τα φληναφήματα της περί «ανάπτυξης» έχει αφιερώσει τις τελευταίες μέρες της ζωής της σε μεταθέσεις «ημετέρων» στο Κοινοβούλιο.

‘Όπως εύστοχα επισήμανε στην εισήγηση του ο Κώστας Καλαϊτζίδης, το κλείσιμο του εργοστασίου και η μεταφορά του στην Γαλλία, λειτουργεί ως ντόμινο της αποβιομηχάνισης της χώρας και κυρίως της Ημαθίας. Μετά το εργοστάσιο ζάχαρης, μετά το φιάσκο των τοπικών βουλευτών της κυβέρνησης περί επαναλειτουργίας των «Κλωστηρίων Ναούσης», μετά την κατάρρευση  των  βιομηχανικών-βιοτεχνικών μας μονάδων στον πρωτογενή και τον δευτερογενή παραγωγικό τομέα, η απώλεια μιας ακόμη, εν λειτουργία, βιομηχανικής μονάδας, πρέπει να σταματήσει άμεσα.

 Ο απερχόμενος ΣΥΡΙΖΑ με την ανερμάτιστη οικονομική πολιτική των φόρων και των χαρατσιών στις παραγωγικές τάξεις, αφήνει πίσω του μόνο «ξεζουμισμένες αγελάδες» όπως αυτή του Πλατέος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει εξαγγείλει την παραγωγική πρόταση της ΝΔ για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.

Είμαι σίγουρη ότι η συνεργασία που ανακοίνωσε με τους 13 περιφερειάρχες της χώρας, αλλά και η άριστη συνεργασία του με τον περιφερειάρχη μας Απόστολο Τζιτζικώστα, θα αναδείξει την προσπάθεια της Π.Ε Ημαθίας στην άμεση υλοποίηση ενός στοχευμένου προγράμματος, προσέλκυσης επενδύσεων στον τόπο μας.

Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό στις 7 Ιουλίου η Ελλάδα, η Κεντρική Μακεδονία, η Ημαθία, αλλάζει σελίδα.

Νίκη Καρατζιούλα

Περιφερειακή Σύμβουλος Ημαθίας

Πολιτικό στέλεχος της ΝΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες