Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού - Πού θα "χτυπήσει" η κακοκαιρία - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού - Πού θα "χτυπήσει" η κακοκαιρία


Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Σύμφωνα με το δελτίο της ΕΜΥ, αναμένεται μεταβολή του καιρού από τις βραδινές ώρες της Κυριακής και από τα βορειοδυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα από ισχυρούς ανέμους.

Αναλυτικά θα επηρεαστούν:

-Αύριο Κυριακή, από αργά το βράδυ και κατά τη διάρκεια της νύχτας προς τη Δευτέρα τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος και η Δυτική Στερεά.

-Από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (13-05-2019) οι προαναφερθείσες περιοχές. Επίσης, η Δυτική και γρήγορα η υπόλοιπη Πελοπόννησος, η δυτική και η κεντρική Μακεδονία και μέχρι το μεσημέρι η Θεσσαλία και οι Σποράδες, πρόσκαιρα τις μεσημβρινές ώρες, η ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) και η Εύβοια. 
- Την Τρίτη (14-05-2019) κατά διαστήματα τα νησιά του Ιονίου (κυρίως στα Βόρεια), η Ήπειρος, η Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία και πιθανώς η Δυτική Στερεά.

Από τις απογευματινές ώρες στα δυτικά αναμένεται πρόσκαιρη ύφεση των φαινομένων.

-Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία, ο άστατος καιρός θα διατηρηθεί και κατά τη διάρκεια του επόμενου διημέρου Τετάρτης και Πέμπτης (15 ΚΑΙ 16-05-2019), με κατά διαστήαμτα έντονα φαινόμενα κατά τόπους στα δυτικά και τα βόρεια της χώρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες