Γεωργία Μπατσαρά από το «Σπίτι της Βεργίνας»: Δεν αρκεί ο εθελοντισμός. Χρειάζεται κατάθεση ψυχής - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Γεωργία Μπατσαρά από το «Σπίτι της Βεργίνας»: Δεν αρκεί ο εθελοντισμός. Χρειάζεται κατάθεση ψυχής



ΔΤ: Λίγες μέρες απέμειναν, πριν την κεντρική ομιλία που θα γίνει την Πέμπτη 23 Μαΐου, της Υποψήφιας Δημάρχου Βέροιας και επικεφαλής του συνδυασμού «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα ΠΟΛΗ» κ. Γεωργίας Μπατσαρά και οι συναντήσεις συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Η Υποψήφια Δήμαρχος, το πρωί της Δευτέρας 20 Μαΐου, επισκέφθηκε το «Σπίτι της Βεργίνας» του οργανισμού «Πρωτοβουλία για το Παιδί», όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για την λειτουργία της δομής και το κοινωνικό της πρόσωπο, από την διευθύνουσα κ. Καραβασίλη και τις άλλες εργαζόμενες.

Όπως ανέφεραν στην κ. Μπατσαρά, «τα δέκα παιδιά που φιλοξενούνται αυτήν την στιγμή στο «Σπίτι της Βεργίνας» πρέπει να νοιώθουν ότι ζουν μέσα σε μια οικογένεια. Επίσης υπάρχει συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη, με φροντίδα για την μάθησή τους και ότι άλλο χρειάζεται ένα παιδί που ζει στην οικογένειά του. Είναι ένα δύσκολο αντικείμενο γιατί όσοι βρισκόμαστε μέσα στον χώρο αυτό, βιώνουμε τα προβλήματα αυτών των παιδιών. Κυριολεκτικά καθημερινά κουβαλάμε τα «σακίδια» αυτών των παιδιών».  

Από τη δική της πλευρά η Υποψήφια Δήμαρχος συνεχάρη τις εργαζόμενες, τους εργαζόμενους και εθελοντές της δομής και επανέλαβε την αμέριστη συμπαράστασή της στις προσπάθειες που κάνει η «Πρωτοβουλία για το Παιδί».

Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ως πολίτες της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα, θα πρέπει να είμαστε πολύ περήφανοι που έχουμε στον τόπο μας οργανώσεις, όπως είναι η «Πρωτοβουλία για το Παιδί». Επιτελούν ένα μοναδικό, ξεχωριστό έργο για το οποίο δεν αρκεί μόνο ο εθελοντισμός. Χρειάζεται να κάνεις κατάθεση ψυχής. Πολλά συγχαρητήρια και στις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους της δομής που φροντίζουν καθημερινά αυτά τα παιδιά. Αν δεν έχεις μέσα σου τον εθελοντισμό και την αγάπη, και να σε πληρώνουν δεν το αντέχεις.
Όπως έκανα μέχρι τώρα, θα κάνω και στην συνέχεια. Απ΄ όπου με τάξει ο λαός του Δήμου Βέροιας, θα κάνω τα αδύνατα δυνατά να στηρίξω την «Πρωτοβουλία για το Παιδί» για το θεάρεστο έργο που προσφέρει στην κοινωνία μας. Τιμά τον Δήμο Βέροιας και όλοι πρέπει να είμαστε αρωγοί στο έργο της».    

Γεωργία Μπατσαρά: Αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής  και δίνουμε χρώμα στο μουντό και γκρίζο τοπίο της πόλης 


Από τον συνδυασμό «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα ΠΟΛΗ»-Γεωργία Μπατσαρά έγιναν γνωστές οι προτεραιότητες στα προβλήματα και την αναβάθμιση του περιβάλλοντος.

Αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής  και δίνουμε χρώμα στο μουντό και γκρίζο τοπίο της πόλης 
• Με τη δημιουργία παρεμβάσεων για περισσότερο πράσινο στην πλατεία Ωρολογίου και Ελιάς και τη διόρθωση των αστοχιών της πρόσφατης αστικής ανάπλασης και την ανέγερση του πύργου του Ρολογιού, στην πλατεία Ωρολογίου, 
• την αξιοποίηση των χώρων των στρατοπέδων που δε φιλοξενούν πρόσφυγες, 
• την αξιοποίηση και ανάδειξη της κοίτης του Τριποτάμου σ' όλο της το μήκος, 
• την αξιοποίηση του φράγματος του Αλιάκμονα ως χώρου αναψυχής και περιπάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες