15 Μαΐ 2019

Χαμός στις ομιλίες τού Χαλκίδη σάρωσε σε Πλάτανο-Κλειδί-και Τρίκαλα

2 comments

Συνεχίζοντας τις ενημερωτικές επισκέψεις στα χωριά του Δήμου Αλεξάνδρειας ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Αλεξάνδρειας Μιχάλης Χαλκίδης και οι συνεργάτες του , επισκέφτηκαν σήμερα και μίλησαν στους κατοίκους των χωριών Πλάτανος, Κλειδί και Τρίκαλα.

 Αξίζει να σημειώσουμε πως τις ομιλίες παρακολουθούν πολίτες όλων των πολιτικών χώρων, αναπτύσσεται γόνιμος διάλογος και ανταλλαγή απόψεων. Το γεγονός αυτό επισημάνθηκε ως το πλέον θετικό στις συνοψίσεις που ακολουθούν μετά το πέρας των επισκέψεων, μεταξύ των στελεχών που μετείχαν σ αυτές. Μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις, απόψεις που εκτιμώνται ως αξιόλογες, συμπεριλαμβάνονται στις μετέπειτα  τοποθετήσεις του υποψηφίου Δημάρχου Δήμου Αλεξάνδρειας Μιχάλη Χαλκίδη.


Υπενθυμίζουμε ότι αύριο το βράδυ(Πέμπτη 15/5/2019) και στις 9.30, μετά το τέλος των προγραμματισμένων επισκέψεων, θα ακολουθήσει "βραδιά νεολαίας" στο Scandal στη Μελίκη. Θα χαρούμε να σας δούμε.


Γραφείο Τύπου
"Δύναμη Ανατροπής 
 Νέα Σελίδα2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12:08 π.μ.

    Είσαι μοναδικός. Ο πιο ικανός.Μονο εσύ μπορείς να αλλαξεις το Δήμο, να φέρεις την ανάπτυξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5:12 μ.μ.

    Το ακουσαμε και αυτο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε