Χαμός στις ομιλίες τού Χαλκίδη σάρωσε σε Πλάτανο-Κλειδί-και Τρίκαλα - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Χαμός στις ομιλίες τού Χαλκίδη σάρωσε σε Πλάτανο-Κλειδί-και Τρίκαλα

Συνεχίζοντας τις ενημερωτικές επισκέψεις στα χωριά του Δήμου Αλεξάνδρειας ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Αλεξάνδρειας Μιχάλης Χαλκίδης και οι συνεργάτες του , επισκέφτηκαν σήμερα και μίλησαν στους κατοίκους των χωριών Πλάτανος, Κλειδί και Τρίκαλα.

 Αξίζει να σημειώσουμε πως τις ομιλίες παρακολουθούν πολίτες όλων των πολιτικών χώρων, αναπτύσσεται γόνιμος διάλογος και ανταλλαγή απόψεων. Το γεγονός αυτό επισημάνθηκε ως το πλέον θετικό στις συνοψίσεις που ακολουθούν μετά το πέρας των επισκέψεων, μεταξύ των στελεχών που μετείχαν σ αυτές. Μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις, απόψεις που εκτιμώνται ως αξιόλογες, συμπεριλαμβάνονται στις μετέπειτα  τοποθετήσεις του υποψηφίου Δημάρχου Δήμου Αλεξάνδρειας Μιχάλη Χαλκίδη.


Υπενθυμίζουμε ότι αύριο το βράδυ(Πέμπτη 15/5/2019) και στις 9.30, μετά το τέλος των προγραμματισμένων επισκέψεων, θα ακολουθήσει "βραδιά νεολαίας" στο Scandal στη Μελίκη. Θα χαρούμε να σας δούμε.


Γραφείο Τύπου
"Δύναμη Ανατροπής 
 Νέα Σελίδα



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είσαι μοναδικός. Ο πιο ικανός.Μονο εσύ μπορείς να αλλαξεις το Δήμο, να φέρεις την ανάπτυξη.

Ανώνυμος είπε...

Το ακουσαμε και αυτο ...

Post Bottom Ad

Σελίδες