Τα φαβορί για την δεύτερη θέση του Τζιτζικώστα - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Τα φαβορί για την δεύτερη θέση του Τζιτζικώστα

Δύο μέρες έμειναν για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και ο κόσμος καλείται να ψηφίσει τους νέους άρχοντες των δήμων και της περιφέρειας.

Ας πάμε λίγο στις περιφερειακές εκλογές και με το ψηφοδέλτιο του Απόστολου Τζιτζικώστα και συγκεκριμένα για την Ημαθία.

Όπως δείχνουν τα πράγματα ο Απόστολος τζιτζικώστας θα είναι ο νέος περιφερειάρχης της Κεντρικής Μακεδονίας και από την πρώτη Κυριακή...

Στην Ημαθία ήδη ο προεκλογικός αγώνας των περιφερειακών συμβούλων είναι πολύ έντονος αφού θα εκλεγούν μόνο δύο περιφερειακοί σύμβουλοι όπως δείχνουν τα πράγματα..

Ο Κώστας Καλαϊτζίδης νυν Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας ένας αγαπητός άνθρωπος σε όλο το νομό Ημαθίας που κράτησε σε δύσκολους καιρούς το νομό Ημαθίας στο ύψος των περιστάσεων,και αναμφισβήτητα θα είναι και ο πρώτος σε σταυρούς που θα εκλέξουν οι πολίτες της Ημαθίας.. Άλλωστε το λένε και οι αντίπαλοί του ότι έχει παράξει έργο στο νομό Ημαθίας και θα είναι εκ νέου ο Αντιπεριφερειάρχης της Ημαθίας..

Κατά την άποψη μας ο Κώστας Καλαϊτζίδης και μετά από τόσο πόλεμο που δέχεται και μέσα από τον συνδυασμό Θα είναι πρώτος σε σταυρούς και με διαφορά.

Στην μάχη για την 2η θέση δίνουν πραγματικά άλλοι τέσσερις υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι ο Απόστολος Νεστορόπουλος η Μαρία Αλδάκου Ολυμπία Σουγιουλτζή και Θεόφιλος Τεληγιαννίδης  που στην κυριολεξία οργώνουν όλο το νομό Ημαθίας για να διεκδικήσουν την δεύτερη θέση. .

Ο Απόστολος Νεστορόπουλος είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει ένα μεγάλο κύκλο επαφών καθημερινά ήταν πρώην δήμαρχος Αποστόλου Παύλου και οι επαφές που είχε τότε σαν δήμαρχος ίσως να τον φέρουν και στη δεύτερη θέση..

Η Μαρία Αλδάκου ένας αγαπητός άνθρωπος άριστη επαγγελματίας επιστήμονας η οποία έχει διατελέσει και αντινομάρχης Ημαθίας με μεγάλο έργο στην Ημαθία η οποία έχει όρεξη για δουλειά και θέλει να προσφέρει τον τόπο της είναι και αυτη από τα φαβορί για  την διεκδίκηση τής δεύτερης θέσης.

Ο Θεόφιλος Τεληγιαννίδης ο οποίος είναι και νυν περιφερειακός σύμβουλος πρόσφερε πολλά στην Ημαθία διεκδίκησε πολλά για το νομό Ημαθίας μαζί με την Νίκη καρατζιουλα και τον Κώστα Καλαϊτζίδη.. ένας ιδιαίτερος αγαπητός άνθρωπος που έχει εμπειρία στην αυτοδιοίκηση και δεν είναι μακριά και αυτός από τη δεύτερη θέση..

Η Ολυμπία Σουγιουλτζή για πρώτη φορά διεκδικεί την ψήφο των πολιτών στην τοπική αυτοδιοίκηση... Είναι ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος πολύ επικοινωνιακός άριστη επαγγελματίας που όπως γράψαμε πάρα πολλές φορές δεν αποκλείεται να είναι και η έκπληξη σε αυτό το ψηφοδέλτιο..

Όσο για τους υπόλοιπους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους..... Που μπαίνουν για πρώτη φορά στην μάχη της τοπικής αυτοδιοίκησης στην περιφέρεια....όπως ο Στέργιος Μουρτζίλας που προσπαθεί να πάρει ένα ικανοποιητικό αριθμό ψήφων πού ποντάρει πολλά σε κάποιους επιχειρηματίες που τον στηρίζουν και χτυπάνε τηλέφωνα να τον ψηφίσουν.. ίσως το εκμεταλλευτεί στο μέλλον να είναι σε κάποια ανώτερη θέση  .. Άλλωστε η αναγνωρισιμότητά του είναι δεν είναι και στα καλύτερά...Άλλωστε τις γνωριμίες τις έχει κάνει εκεί που είναι και αποσπασμένος σε βουλευτικό γραφείο στον κύριο Λαζαρίδη πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ...κατά την άποψη μας θα βοηθήσει τον συνδυασμό Τζιτζικώστα αφού θα κουβαλήσει κάποιος προσωπικούς ψήφους οι οποίοι δεν στήριζαν το ψηφοδέλτιο Τζιτζικώστα

Όσο για τον Κίμων Παράσχο και την Σοφία Υφαντίδου πάντα κατά την άποψή μας...θα προσπαθήσουν να μαζέψουν όσο πιο πολλούς ψήφους μπορούν έτσι ώστε στο μέλλον να έχουν ένα καλύτερο αύριο.

Αυτά που γράφουμε είναι πάντα κατά την άποψή μας και δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες αλλαγές.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μέσα πέσατε για τον Στέργιο Μουρτζιλα. Σαινια δημοσιογράφοι, εμπαθείς εναντίον του ή κάτι άλλο;

Post Bottom Ad

Σελίδες