Γεωργία Μπατσαρά: Να επιλέξουμε τους καλύτερους γιατί αξίζουμε καλύτερα… - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 26 Μαΐου 2019

Γεωργία Μπατσαρά: Να επιλέξουμε τους καλύτερους γιατί αξίζουμε καλύτερα…

ΣΤΟ 139ο ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΣΚΗΣΕ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Το εκλογικό της δικαίωμα άσκησε λίγο πριν το μεσημέρι της Κυριακής 26 Μαΐου η Υποψήφια Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα ΠΟΛΗ» κ. Γεωργία Μπατσαρά.

Συνοδευόμενη από άμεσους συνεργάτες της προσήλθε στο 139ο εκλογικό τμήμα (16ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας) και ψήφισε τόσο για όλες τις βαθμίδες τις αυτοδιοίκησης, όσο και για τις ευρωεκλογές.

Εξερχόμενη από το εκλογικό κέντρο, η Υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας κ. Μπατσαρά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είμαστε αισιόδοξοι, τόσο προσωπικά, όσο και εκ μέρους του συνδυασμού μας, για το εκλογικό αποτέλεσμα. Έχουμε την πεποίθηση, πως οι πολίτες θα κάνουν την καλύτερη επιλογή, με γνώμονα το παρόν, αλλά και το μέλλον του τόπου. Να επιλέξουν τους καλύτερους γιατί ο Δήμος Βέροιας, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η πατρίδα μας στην Ευρώπη, δεν έχει άλλα περιθώρια οπισθοδρόμησης. Να επιλέξουν αυτούς  που θα μπορούν να τους κοιτάξουν στα μάτια, λέγοντας μόνο την αλήθεια για το κοινό συμφέρον και όχι το ατομικό. Στο ύψιστο δικαίωμα των πολιτών να επικρατήσει η λογική γιατί ως έλληνες αξίζουμε καλύτερα».    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες