Συρμούλας Τζήμα:Γιατί θέλουμε τη Βέροια, Πρωτεύουσα Πόλη! - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Συρμούλας Τζήμα:Γιατί θέλουμε τη Βέροια, Πρωτεύουσα Πόλη!

Ομολογουμένως η Βέροια είναι μια πόλη που παρουσιάζει μια μεγάλη  αντίφαση, μεταξύ της παγκόσμιας φήμης της και των έργων και των οραμάτων των τοπικών αρχόντων και διαχειριστών της, τα τελευταία χρόνια.

Σήμερα ζητούμε να γίνει η Βέροια Πρωτεύουσα Πόλη γιατί :

-Δεν πρέπει να χάνουμε ευκαιρίες, θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα κατάλληλα χρηματοδοτικά εργαλεία κα ευρωπαϊκά προγράμματα για τη στρατηγική αναβάθμιση του δήμου και των υποδομών του.

-Θα πρέπει να ολοκληρωθεί η κατασκευή έργων που είναι γνωστά σε όλους και δυστυχώς χρονίζουν.

-Πρόκειται για την πόλη των τριών Πολιτισμών, αλλά και τη μικρή Ιερουσαλήμ κι αυτό δεν το έχουμε ακόμη εκμεταλλευτεί στο έπακρο ως συγκριτικό της πλεονέκτημα.

- Παρά τα αξιοθέατα και τις γύρω φυσικές ομορφιές (Τριπόταμος, Αλιάκμονας, Βέρμιο) δεν αποτελεί τις περισσότερες φορές βασικό τουριστικό προορισμό, λόγω έλλειψης τουριστικού σχεδιασμού και υποδομών.

-Δεν ικανοποιεί τους περισσότερους η εικόνα της πόλης, οι πλατείες η αστική ανάπλαση, η κυκλοφορία πεζών και οχημάτων, τα αδέσποτα που δεν φταίνε προφανώς τα ίδια.

-Ο δημότης ζητά βελτίωση της καθημερινότητας του, καλύτερα  αντανακλαστικά του δήμου και έργα υποδομής για τις τοπικές κοινότητες, καλλωπισμό της πόλης και ελεύθερη πρόσβαση σε όλες τις δομές του.

-Θέλουμε να παραμένουν οι νέοι στη Βέροια, παράγοντας έργο για την οικογένεια και τον τόπο τους.

                 Όλα τα ανωτέρω με φόντο την αλλαγή στον εκλογικό νόμο μπορούν να επιτευχθούν μόνο μέσα από την ανανέωση του ανθρώπινου δυναμικού και τη λήψη άμεσων αποφάσεων από μεριάς των δημοτών για την τύχη αυτού του τόπου που αγαπούν, ζουν και εργάζονται. 

                  ¨ 

                                                                                  Τζήμα-Τόπη Συρμούλα *                                              

Υπ. Δημοτική Σύμβουλος Βέροιας με το συνδυασμό 

 "ΒΕΡΟΙΑ ΠΡΩΤεύουσα ΠΟΛΗ" με υπ. Δήμαρχο τη Γεωργία Μπατσαρά.


                 Απόφοιτη του Τμήματος Νομικής ΑΠΘ, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Ποινικών κ Εγκληματολογικών Επιστήμων ΑΠΘ και υπ. διδάκτορας Δημόσιας Διοίκησης. Εκλεγμένη σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Βέροιας και Πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ Βέροιας. Ασκεί μάχιμη δικηγορία στη Βέροια και υπηρετεί ως Καθηγήτρια Νομικών κ Πολιτικών Επιστημών στη Β/θμια Εκπ/ση. Είναι παντρεμένη με τον Αθανάσιο Τόπη Διαιτολόγο-Διατροφολόγο και έχει


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες